ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: Στη γοητευτική «Αποπλάνηση» της Σοφία Κόπολα

Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν και Κίρσταν Ντανστ στον Αμερικανικό Εμφύλιο.

Από πιτσιρικάδες περιμέναμε πάντα τις καινούργιες ταινίες που βγαίνουν κάθε εβδομάδα –λες και είναι κάποιο δέμα που μας στέλνει η θεια μας από την Αμερική. Σίγουρα παλιότερα, τότε που δεν υπήρχαν τόσες επιλογές (dvd, streaming, downloading), η ατάκα «πάω κινηματογράφο» ήταν πιο πωρωτική. Τον τελευταίο καιρό όμως, κι επειδή χορτάσαμε κλεισούρα στο σπίτι, λέμε να ξεχυθούμε ξανά στα σινεμά φανατικά.

Έτσι αποφασίσαμε να μοιραζόμαστε κάθε εβδομάδα τις σκέψεις μας μαζί σου, για το ποιες ταινίες θα τρέξουμε να δούμε και ποιες θα αποφύγουμε όπως ο Διάολος το λιβάνι. Αγαπητέ ταινιοφάγε έλα εδώ να τσεκάρουμε παρέα τι καλό (και τι κακό) θα παίξει στις αίθουσες σε πρώτη προβολή από σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου.

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ

Εν μέσω του αμερικάνικου εμφυλίου, ένας στρατιώτης από τον Βορά θα βρει καταφύγιο (και θαλπωρή) σε ένα Νότιο σπίτι γεμάτο από γυναίκες. Το νέο φιλμ της Σοφία Κόπολα με τίτλο «Αποπλάνηση», με εξαιρετικό καστ απαρτιζόμενο από Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν και Κίρστεν Ντανστ, φαντάζει πολύ γοητευτικό. Γιατί καμιά φορά το αντικείμενο του παράνομου πόθου μπορεί να ξυπνήσει άγρια ένστικτα ανταγωνισμού στις γυναίκες…

 

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 2

Όταν βγαίνει νέα ταινία με τον αγαπημένο super hero (κάποιων από εμάς), τον Άνθρωπο-Αράχνη που νερό πίναμε στο όνομά του από το δημοτικό, απλά τρέχουμε να τη δούμε. Στα συν του δεύτερου reboot του ήρωα, η παρουσία τον Μάικλ Κίτον και Ρόμπερτ Ντάουνι Juinor. Να πούμε βέβαια πως το «Spiderman: Επιστροφή στον τόπο του» θα μπορούσε να μεταφραστεί καλύτερα.

 

ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ο σταρ από το Μεξικό Εουτζένιο Ντερμπέζ ερμηνεύει έναν gold digger που τον απατάει ξαφνικά η ηλικιωμένη γυναίκα του. Και η πλουσιοπάροχη ζωή του αλλάζει σε μια στιγμή. Τώρα πρέπει να μείνει με την αδερφή του, τη Σάλμα Χάγιεκ. Εντάξει λίγο διασκεδαστικό ακούγεται το «Πως Να Γίνεις Λατίνος Εραστής» αλλά όσο και να αγαπάμε την προαναφερθείσα έχουμε άλλες προτεραιότητες αυτήν την εβδομάδα.

 

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!

Δεν έχουμε καμία αντίρρηση πως το  «Απροσδόκητος Έρωτας» μπορεί να είναι ένα συμπαθητικό ρομαντικό δράμα. Ούτε ότι η Ντάιαν έχει σεβαστή φιλμογραφία και προφανώς αγαπάμε τον Μπρένταν Γκλίσον, τον αδερφικό φίλο του Braveheart. Απλά δεν είμαστε στο mood για τέτοιο σενάριο, ΟΚ;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved