Εκεί στο True Detective, ψήνουν τον οσκαρικό Mahershala Ali για τη νέα σεζόν

Ρε λες;

Το True Detective κατάφερε μέσα σε δύο σεζόν να βρεθεί από το ζενίθ στο ναδίρ της αποδοχής του κοινού. Κι η αλήθεια είναι πως δεν έφταιγε τόσο η 2η σεζόν, δεν μπορεί κανείς να την χαρακτηρίσει τόσο πραγματικά κακή, κυρίως έφταιξε το γεγονός πως δε μπορούσε η ίδια σε καμία περίπτωση να πλησιάζει τις υψηλές κορυφές που κατέκτησε η πρώτη.

Επειδή όμως στο HBO δεν κάθονται στα αυγά τους και την ψάχνουν τη δουλειά, πριν κάποιους μήνες ακούστηκε πως προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ξαναφέρουν τον Μάθιου ΜακΚόναχι στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ράστι Κόουλ που άφησε εποχή. Εμείς ακόμα περιμένουμε να τα καταφέρουν κρατώντας εδώ και περίπου 97 ημέρες τα δάχτυλά μας σταυρωμένα κατά τα αμερικάνικα πρότυπα.

Καπάκια σε αυτό, ήρθε να προστεθεί άλλη μία ενδιαφέρουσα υπόθεση εργασίας: ο οσκαρικός Mahershala Ali, ο άνθρωπος που υπήρξε ιδανικός και συγκλονιστικός δευτεραγωνιστής στην καλύτερη ταινία κατά την Ακαδημία των Οσκαρ για το 2016, στο «Moonlight» δηλαδή, φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει συζήσεις με τα studio για την πιθανή συμμετοχή του.

Εμείς συνεχίζουμε να κρατάμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα μιας και κάτι καλό φαίνεται να στήνεται για την 3η σεζόν του True Detective. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved