Όσα μάθαμε για το Top Gun 2 από τον ίδιο τον Tom Cruise

Δέσε ζώνη, βάλε κράνος και ετοιμάσου να ξαναπετάξεις με τον Maverick.

Παρότι αρχικά ο ηθοποιός δεν ήθελε να επιβεβαιώσει τις φήμες που ήθελαν την ανάμειξή του, παραδέχτηκε ότι ο Maverick επιστρέφει και με την Paramount να δηλώνει επίσημα πως η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου του 2019.

Στην σκηνοθετική καρέκλα αναμένεται να κάτσει ο Joseph Kosinski που σκηνοθέτησε το 2010 το Tron: Legacy, το οποίο αν και έλαβε μέτριες κριτικές θεωρήθηκε επιτυχία για το Box Office.  Ο Cruise, ο οποίος επιτέλους έκανε δηλώσεις για τον χαρακτήρα του, ανέφερε πως ο Maverick θα γυρίσει για την δεύτερη ταινία, θα έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία και πτητικές ικανότητες, ενώ εξίσου μοναδικά θα είναι και τα μαχητικά αεροπλάνα που θα εμφανιστούν στη σειρά. «Θα είναι μία ταινία ανταγωνισμού, όπως και η πρώτη, αλλά θα υπάρχουν σίγουρα στοιχεία που θα κάνουν τον Maverick πολύ πιο ενδιαφέρων ήρωα».

Δεν ξέρουμε  αν θα είναι το ίδιο απολαυστικός, μιας και έχουν περάσει χρόνια, αλλά για το γεγονός και μόνο ότι ο Maverick έγραψε την δική του ιστορία στον κινηματογράφο, αξίζει να δούμε και την δεύτερη ταινία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved