ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: Στα σούπερ-παππούδια Μάικλ Κέιν και Μόργκαν Φρίμαν

Οι τράπεζες τους πήραν τις συντάξεις κι αυτοί θέλουν το αίμα τους πίσω!

Από πιτσιρικάδες περιμέναμε πάντα τις καινούργιες ταινίες που βγαίνουν κάθε εβδομάδα –λες και είναι κάποιο δέμα που μας στέλνει η θεια μας από την Αμερική. Σίγουρα παλιότερα, τότε που δεν υπήρχαν τόσες επιλογές (dvd, streaming, downloading), η ατάκα «πάω κινηματογράφο» ήταν πιο πωρωτική. Τον τελευταίο καιρό όμως, κι επειδή χορτάσαμε κλεισούρα στο σπίτι, λέμε να ξεχυθούμε ξανά στα σινεμά φανατικά.

Έτσι αποφασίσαμε να μοιραζόμαστε κάθε εβδομάδα τις σκέψεις μας μαζί σου, για το ποιες ταινίες θα τρέξουμε να δούμε και ποιες θα αποφύγουμε όπως ο Διάολος το λιβάνι. Αγαπητέ ταινιοφάγε έλα εδώ να τσεκάρουμε παρέα τι καλό (και τι κακό) θα παίξει στις αίθουσες σε πρώτη προβολή από σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου.

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Οι αγαπημένοι Μαίκλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν και Άλαν Άρκιν (λιγότερο διάσημος αλλά σπουδαίος) είναι τρεις κολλητοί άνω των 75 ετών. Γενικά γουστάρουν να αράζουν μέχρι που μαθαίνουν πως εξαιτίας των τραπεζών θα χάσουν τις συντάξεις τους. Και αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Τρεις συνταξιούχοι ληστές και όποιον πάρει ο Χάρος! Σίγουρη κωμωδία remake παλιότερης επιτυχίας, σίγουρη ταύτιση με την ελληνική πραγματικότητα (παππού ακούς;), σίγουρη διασκέδαση το «Εκδίκηση με Στυλ»!

 

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ

Αν δεν το κατάλαβες ακόμη, διψάει η ψυχούλα μας για κωμωδία αυτήν την εβδομάδα, έτσι ίσως πάμε και στο «Κάποτε στην Καλιφόρνια» με τον Μπρους Ουίλις και τον Τζέισον «Καλ Ντρόγκο» Μομόα. Θα μου πεις που είναι το αστείο; Θα σου απαντήσω πως σε αυτό το νέο-νουάρ παίζει και ο Τζον Γκουντμαν ενώ οι άλλοι δύο τσαλακώνουν άγρια τη macho εικόνα τους. Ο πρώτος είναι ο ιδιωτικός ντετέκτιβ και ο δεύτερος ο Μεξικάνος γκάνγκστερ που του έκλεψε το σκυλί του. Για να τον αναγκάσει να του κάνει θελήματα… 

 

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ 2

Κοίτα να δεις κάτι περίεργα πράγματα: βγαίνει καινούργιο Transformers, πρωταγωνιστούν ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και ο Άντονι Χόπκινς κι εμείς δεν έχουμε κλείσει ακόμα εισιτήρια… Μπορεί το έπος του Μαικλ Μπέι να συνεχίζεται αλλά στην 5η του συνέχεια δε μας ψήνει πια το ίδιο. Άλλωστε πόσες σειρές ταινιών, αν εξαιρέσεις τα Τζέιμς Μποντ, κατάφεραν να παραμείνουν σε υψηλά στάνταρ μετά την 3η τους συνέχεια; 

 

ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Στο «Έρωτες και Φιλίες», μια ρομαντική κομεντί εποχής, η milf της εποχής Κέιτ Μπέκινσειλ  μπορεί να είναι αριστοκρατικής καταγωγής, είναι όμως και τέρμα άφραγκη. Πώς θα καταφέρει να παντρέψει την κόρη της όταν για την ίδια ακούγονται τα χειρότερα; Κέιτ σε αγαπάμε αλλά είπαμε… έχουμε και κάποια όρια στις προτιμήσεις μας!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved