Εσύ ποιος ήρωας του GoT θα ήσουν;

16 υποθετικά σενάρια σε ένα παιχνίδι που κτίζει χαρακτήρες.

Από την πρώτη μέρα που το Game of Thrones άρχισε να σπάει τα «μηχανάκια της AGB» σε ολόκληρο τον κόσμο, ένα από τα κύρια συναισθήματα που δημιουργούσε στους θεατές –και κατ’ επέκταση οπαδούς του- είναι η ταύτιση. Όχι απλά πράγματα, σε κάποιες περιπτώσεις μιλάμε για υπερβολές τύπου μένω στην Κυψέλη και λέω ατάκες όπως «φέρτε μου το άλογό μου, έχω μερικούς Wildlings να κυνηγήσω».

Έτσι άρχισαν να κυκλοφορούν και διάφορα τεστ, κουίζ, κουιζάκια χαρακτήρων τα οποία σου φανέρωναν κοντά σε ποιανού ήρωα την ψυχοσύνθεση βρίσκεσαι. Ένιωθες δικαιωμένος όταν σε παρομοίαζαν με τον Κάλ Ντρόγκο και μια τρομερή απογοήτευση σε έπιανε όταν σε ταύτιζαν με την βαρετή (ιδιαίτερα στους πρώτους κύκλους) Σάνσα.

Όμως κανένα από αυτά δεν έχει την ικανότητα να σε σκαλώνει όσο το mygotcharacter.com που αντί να σε ρωτάει γενικά κι αόριστα, σε βάζει να παίρνεις αποφάσεις μέσα από 16 υποθετικά σενάρια που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο του Westeros. Στους παλιότερους δε μπορεί να θυμίσει τα text-based rpg games. Εκείνα τα παιχνίδια δηλαδή που ίσως ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο στο «εγκεφαλικό κάψιμο».

Δώστου μια ευκαιρία, θα σε διασκεδάσει σίγουρα. Κι αν βγεις Ράμσεϊ Μπόλτον όπως κάποιοι εδώ στο γραφείο, καλό είναι να ανησυχήσεις. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved