Προεκλογική βολτούλα του Φρανκ Άντεργουντ λίγο πριν την πριεμέρα του House of Cards

17 φωτογραφίες από τον φωτογράφο του Ομπάμα μας προετοιμάζουν για τον 5ο κύκλο της σειράς.

Εκεί στο House of Cards έχουν πάει την προώθηση του 5ου κύκλου της σειράς σε άλλο επίπεδο. Πριν μερικές μέρες έφτιαξαν ένα κανονικό προεκλογικό σποτ που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στο κοινοβούλιο της Αυστραλίας.

Χτες ο πρόεδρος Φρανκ Άντεργουντ αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στην Ουάσινγκτον και να συνομιλήσει με τους πολίτες και να αφουγκραστεί τις αγωνίες τους, όπως συνηθίζεται να γράφεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Τον πρόεδρο συνόδευε ο επιτελάρχης του, Νταγκ Στάμπερ, και ο φωτογράφος του πρώην πρόεδρου Ομπάμα, Πιτ Σόουζα. Μπορεί το όνομά του να μην σου λέει, όμως είναι ο άνθρωπος που απαθανάτισε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της 8χρονης θητείας του Ομπάμα, όπως, πχ, η παρακάτω.

main 900

Για τον 5ο κύκλο του House of Cards ξέρουμε μόνο όσα έχουμε δει στο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Όμως εμείς εδώ στο Ratpack, που έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στη σειρά, σου έχουμε ήδη γράψει για τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα του Άντεργουντ καθώς και για τους υπαρκτούς προέδρους των ΗΠΑ που δεν θα είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τη δολιότητα και την άρτια ικανότητα χειραγώγησης του Φρανκ.

Η πρεμιέρα του 5ου κύκλου είναι προγραμματισμένη για τις 31/5, ενώ στην Ελλάδα θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς αποκλειστικά το House of Cards από την COSMOTE TV από τις 31/5 και κάθε Τετάρτη με 2πλό επεισόδιο.

Μέχρι τότε ρίξε μια ματιά στην γκάλερι με τις φωτό από την βόλτα του Προέδρου Άντεργουντ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved