Μπορείτε να μην βγάζετε άλλα Resident Evil, σας παρακαλούμε πολύ;

Ας σταματήσει κάποιος αυτήν την κινηματογραφική τρέλα.

Μόλις χθες ανακοινώθηκε από τα επίσημα χείλια του Martin Moszkowicz, προέδρου της εταιρείας παραγωγής Constantin Films, πως το Resident Evil δεν πεθαίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Μετά από έξι, αν έχεις τον Θεού σου, συνέχειες τώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει ξανά.

Όταν είδαμε στο μακρινό 2002 την πρώτη ταινία του franchise, χωρίς να ενθουσιαστούμε, περάσαμε αρκετά καλά για δύο βασικούς λόγους: πρώτον ήταν από τις πρώτες ταινίες εμπνευσμένες από video games πριν αυτό γίνει μια βαρετή μανιέρα και δεύτερον, χωρίς να πιάνει την πραγματικά τρομακτική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, είχε κάτι (λίγο) από αυτήν που μας έφερνε άγριες θύμησες.

Μετά ακολούθησαν άλλες πέντε ταινίες, που αν και δεν έπιασαν τον απόλυτο πάτο της βαρεμάρας και της προβλεψιμότητας, αρκετές φορές φλέρταραν με αυτόν. Μπορείς να δεις και τα στατιστικά τους στο Rottten Tomatoes, αν δε μας πιστεύεις. Διότι, τελικά, πόσο μπορεί να σώσει ένα franchise το μουτράκι της Μίλα Γιόβοβιτς και μόνο; Κι αν κάτι πια προκαλεί τρόμο σχετικά με το Resident Evil, δεν είναι τα ζόμπι, αλλά οι υπόνοιες ότι μπορεί να ακολουθήσουν, όχι μία, ούτε δύο αλλά έξι ακόμα ταινίες! Ο Θεός να βάλει το χέρι του αδέρφια!     



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved