Κωμωδία με Γουίλ Φάρελ και Τζέισον Μόμοα; Φυσικά και ναι!

Όμορφα νέα από το Χόλιγουντ, που θα αρέσουν μέχρι και στην Καλίσι.

Στο πρώτο άκουσμα, η συνύπαρξη Γουίλ Φάρελ και Τζέισον Μόμoα μοιάζει κάπως παράξενη. Δηλαδή τι δουλειά θα μπορούσε να έχει ο anchorman με τον Καρλ Ντρόγκο; Όμως ο μεν πρώτος έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνεργάζεται άψογα με παρτενέρ που δεν θα περίμενες (π.χ. τον Γούλμπεργκ, ενώ ο δεύτερος είναι ωραίος τύπος παρά την αγριάδα που πουλούσε στο Game of Thrones.

Αυτό διέκρινε και η Paramount και ετοιμάζει μία κωμωδία με τους δυο τους πρωταγωνιστές. Αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την υπόθεση, εξάλλου είναι πολύ νωρίς ακόμα, γνωρίζουμε ότι ο Φάρελ θα υποδύεται έναν παρηκμασμένο τηλεοπτικό ηθοποιό, ο οποίος θα συνεργαστεί ξανά, μετά από πολλά χρόνια, με τον ηθοποιό που υποδυόταν σε μια παλιότερη πετυχημένη τηλεοπτική σειρά τον γιό του και ο οποίος τώρα έχει μεγάλος σταρ.

Οι λίγες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για μια ταινία που θα θυμίζει το «Galaxy Quest» (στην Ελλάδα το είδαμε μόνο σε dvd) και, με κάποιο παράξενο αλλά αρκετά ιντριγκαδόρικο τρόπο, τον «Ocean’s Eleven».

Την παραγωγή την έχει αναλάβει η Gary Sanchez, η εταιρεία δηλαδή που τρέχει ο Φάρελ μαζί με τον Νικ Στόλερ, ενώ ακόμα δεν έχει κλείσει ο σκηνοθέτης.

Πάντως θα χρειαστεί να κάνεις αρκετή υπομονή, αφού αυτή τη στιγμή τόσο ο Φάρελ όσο Μόμοα έχουν άλλες υποχρεώσεις. Ο Φάρελ έχει να τρέξει την καμπάνια για το «The House» ενώ δουλεύει και το «Holmes and Watson» του Ίθαν Κοέν και πριν λίγο καιρό ξεκίνησε τα γυρίσματα για το σίκουελ του «Γύρισε ο Μπαμπάς 2». Όσο για τον Μόμοα, αυτήν την περίοδο είναι απασχολημένος με το «Aquaman», ενώ μπορείς να τον δεις και στο «Frontier» του Netflix.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved