Οι Defenders της Marvel δεν παίζουν άμυνα!

Έφτασε το τρέιλερ της σειράς με ιδιαίτερα επιθετικές διαθέσεις.

Ο Iron Fist, o Daredevil, o Luke Cage και η Jessica Jones δηλώνουν παρών στο τρέιλερ των Defenders που (επιτέλους) έσκασε στις οθόνες. Κι όταν λέμε έσκασε το εννοούμε, μιας και σε ένα σχήμα οξύμωρο με την ονομασία τους, αυτοί εδώ οι σούπερ ήρωες δε φαίνεται να παίζουν άμυνα. Το ακριβώς αντίθετο: δείχνουν έτοιμοι για ατέλειωτο ξύλο σε σκοτεινά σοκάκια, πολυτελή κτίρια και γενικά σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο της Νέας Υόρκης καθώς μάχονται ενάντια στον The Hand.

Η σειρά θα βγει στις 18 Αυγούστου από το Netflix και το εντυπωσιακό τρέιλερ μας έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο την όρεξη. Αφού αυτή εδώ η ομάδα των υπερηρώων έχει το κάτι διαφορετικό, το κάτι πιο urban, το κάτι πιο αλήτικο και καθημερινό ταυτόχρονα. Διότι ο καθένας τους έχει υπερδυνάμεις, δείχνουν όμως να τυραννιούνται από καθαρά ανθρώπινες αδυναμίες –όπως, δηλαδή, τους γνωρίσαμε και ξεχωριστά έναν έναν από τις «ατομικές» τους ταινίες και σειρές και παλιότερα στα κόμικς.

Στα συν της υπόθεσης η άφιξη της Elektra, η παρουσία της σεβάσμια Σιγκούρνεϊ Γουίβερ και της Ροζάριο Ντόσον που δεν χορταίνουν τα ματάκια μας. Σταματήστε λοιπόν ότι κάνετε. ΤΩΡΑ. Και απολαύστε υπεύθυνα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved