O David Fincher την είδε Zombie Nation

Κα σκηνοθετεί τον κολλητό του Μπραντ Πιτ σε ταινία με απέθαντους.

 

Το συγκεκριμένο νέο ομολογούμε δεν το περιμέναμε. ΟΚ, ναι όντως, στις αρχές της καριέρας του ο David Fincher είχε γυρίσει ένα Alien οπότε κάποια επαφή με δυστοπικά σκηνικά όσο να είναι την έχει. Απλά δεν τον είχαμε να μπλέκει με ζόμπι, δεν το περιμέναμε, δεν το είδαμε να έρχεται!

Όπως λένε τα διεθνή μέσα, λοιπόν, ο κολλητός από τις εποχές του “Fight Club”, ο Μπράντ Πιτ τον έπεισε να αναλάβει αυτός το sequel του World War Z (2013) όπου θα πρωταγωνιστεί με τα γυρίσματα να αρχίζουν το 2018. Η πρώτη ταινία, σε αντίθεση με την άπειρη σαβούρα με zombie movies που κυκλοφορεί εκεί έξω, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και χωρίς να μας έχει κολλήσει στον τοίχο, μας είχε ανοίξει την όρεξη για λίγο ακόμα post apocalyptic σκηνικά με μουρλαμένους απέθαντους.

Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν. Λαμβάνοντας υπόψη τώρα τις τρομερές σκηνοθετικές ικανότητες του Fincher που μας έχουν δώσει αριστουργήματα όπως το “Seven”, και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει να γυρίσει ταινία από το “Gone Girl” (2014) άρα είναι σε αναμμένα κάρβουνα, υπάρχουν βάσιμε πιθανότητες να μας χαρίζει με το “World War Z 2” ένα ακόμη διαμαντάκι γεμάτο από την ψυχαγωγική και πικρή ματιά του για την ανθρωπότητα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved