Το “Τhe Mummy 4” κάνει τους χειρότερους σου φόβους πραγματικότητα

Θα γλυτώσει ο Tom Cruise από το τέρας στο νέο trailer;

Είναι αλήθεια πως δεν πρέπει να υπάρχει πια blockbuster που δεν έχει γίνει reboot ή τέλος πάντων δεν έχει ανακοινωθεί ότι θα γίνει. Από όλα έχει ο μπαξές: Terminator, Predator, IT και ότι άλλο βάλει ο νους. Δεν ήταν δυνατόν να λείπει ο Μάης από τη Σαρακοστή. Έτσι η «Μούμια» που αγαπήσαμε στην εφηβεία μας φτάνει αισίως στην τέταρτη συνέχειά της αδέρφια.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα θα θυμίζουν πολύ περισσότερο θρίλερ-περιπέτεια παρά θρίλερ με ένα κάρο comic reliefs. To 1999 είχε τον Μπρένταν Φρέιζερ (aka George of the Jungle) που αυτομάτως μετέτρεπε το blockbuster σε ταινία-γέλιου και την ταλαντούχα Ρέιτσελ Βάις που δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε –τόσο για τα υποκριτικά της ταλέντα όσο και για πλούσια ελέη που της χάρισε το σύμπαν.

mummy resized

Τώρα όμως οι παραγωγοί δίνουν μια διαφορετική χροιά: ο άνθρωπος που έχει λιγότερες εκφράσεις προσώπου και από τον Σάκη Ρουβά, ο Τομ Κρουζ αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή. Από κοντά και ο Ράσελ Κρόου να ερμηνεύει έναν δόκτορα σεβαστικό και στον ρόλο της Μούμιας η εξωτική Sofia Boutella με καταγωγή από την Αλγερία.

Αυτό που κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον μας (πέρα από τη νοσταλγία) είναι οι προαιώνιοι φόβοι μας που γίνονται πραγματικότητα στο νέο τρέιλερ: να σε θάβουν ζωντανό, να σε κατασπαράζουν οι αρουραίοι, να είσαι παρών σε αεροπορικό δυστύχημα, να σε κυνηγάνε ζωντανοί-νεκροί και να σε έχει βάλει στο μάτι μια γυναίκα που θέλει να πάρει την εκδίκησή της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved