Μια ταξιδιάρικη Playlist για την επόμενή σου απόδραση

140 τραγούδια για ένα road trip με ροκ απόχρωση.

Φτάνει σιγά σιγά ο καιρός που θα ξαναθυμηθούμε για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το αναθεματισμένο το κουμπάκι στο μπράτσο της θέσης του οδηγού. Ναι, εκείνο που το πατάς όταν θέλεις να κάνεις κόρτε στη διπλανή στο φανάρι κι αφήνεις τον αέρα να ξεμουδιάζει το πρόσωπό σου. Παραθυράκι ανοιχτό και δόξα σοι ο Θεός, λοιπόν.

Είναι η ίδια περίοδος που αρχίζεις και καταστρώνεις τα σχέδια για τις πρώτες αποδράσεις της χρονιάς, εκείνες που θα σε στείλουν έξω από την Αθήνα (ή όποια άλλη μεγαλούπολη, τέλος πάντων, φροντίζει να σε μπουκώνει πνευματικά), με κάθε μέσο. Μεταξύ μας όμως τώρα... Καλύτερος τρόπος για να ξεφύγεις και για να μπεις με τα μπούνια σε ταξιδιωτικό mood από το αμαξάκι σου, δεν υπάρχει. 

Πέρα από την καλή παρέα που σε κάτι τέτοια road trips είναι απαραίτητη, εκείνο που χρειάζεσαι απαραίτητα είναι οι ήχοι που θα κάνουν το κεφάλι σου αντιγράφει τους Γουίλ Φέρελ και Κρις Καταν στο «Τρελές νύχτες στο Ρόξμπερι».

tumblr lus7s5dre41r2yk6to1 500

 

Τα βάλαμε κάτω και ρίξαμε μια ματιά στο Soundcloud για να βρούμε μια λίστα με ροκ απόχρωση που θα σταθεί επάξια δίπλα μας στη μάχη μας με τις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις. Από Led Zeppelin, Pink Floyd και AC/DC, μέχρι Hendrix, Dylan, Clapton και πάσης άλλης ροκόφατσας που θα μπορούσε να κάνει τη διαδρομή σου πιο απολαυστική. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 140 κομμάτια περιλαμβάνει η playlist (μερικά βέβαια δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα μας). Αν δεν σου αρκεί το να πάρεις ιδέες και να δημιουργήσεις τη δική σου λίστα, τότε μπορείς να την ακούσεις ολόκληρη, είτε offline (αν διαθέτεις συνδρομή στο SoundCloud Go), είτε κάνοντας χρήση των δεδομένων του κινητού σου. Kαι στις δύο περιπτώσεις, συνδέοντας το smartphone με ένα καλώδιο AUX στην αντίστοιχη θύρα του αυτοκινήτου σου. 

Εδώ είσαι!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved