Έτσι ανέστησε το «Rogue One» τους Moff Tarkin και Princess Leia

Δεν κάνουμε spoiler παιδιά, απλά ζητωκραυγάζουμε.

Και εκεί που ζεσταθήκαμε πέρσι με το «Star Wars: The Force Awakens» ήρθε πριν ένα μήνα το «Rogue One» να μας αποτελειώσει κυριολεκτικά. Ήταν τόσο καλό το spin-off διαστημικού franchise, τόσο που κανείς δεν το περίμενε. Μόνο και μόνο το ότι είδαμε ξανά τον Darth Vader, έστω για αυτό το λίγο που έπαιξε, ήταν ένα συναίσθημα υπέρτατο που σε γέμιζε ανατριχίλα. 

Βέβαια το μεγαλύτερο επίτευγμα του «Rogue One» δεν ήταν μόνο η επαναφορά του μεγαλύτερου κακού στην ιστορία του σινεμά, ή το πώς δημιουργήθηκε το Death Star. Για όποιον το είδε, ήταν ξεκάθαρα η συμμετοχή των Moff Tarkin και Princess Leia μέσω CGI, όπως ακριβώς ήταν εμφανισιακά στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, που παίχτηκε το 1977.

cushing

Για όσους δεν γνωρίζουν ο ηθοποιός Peter Cushing που υποδύθηκε τον σκοτεινό διοικητή, έχει πεθάνει από το 1994 ωστόσο με τη βοήθεια της τεχνολογίας πολλοί ήταν εκείνοι που δεν κατάλαβαν καν ότι η συμμετοχή του πρόκειται για ένα τέλειο CGI. Τόσο πίσω από τον εμφανισιακά 64χρονο Cushing και τη 19χρονη Carrie Fischer βρίσκονταν οι ηθοποιοί Guy Henry και Ingvild Deila. Το πώς όμως μεταμορφώθηκαν σε Tarkin και Leia μπορείς να το δεις στο παρακάτω βίντεο.

May the force be with you...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved