Ήρθε το teaser του «Fast 8» και μας έβαλε στην πρίζα!

Και τον Απρίλη, θα είναι ωραία... 

Οι «Μαχητές των Δρόμων» επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για όγδοη φορά, και το πρώτο teaser μας βάζει ξανά στο κλίμα της μέγιστης ταχύτητας, των φτιαγμένων οχημάτων και των εξωπραγματικών εφέ.

Στο μικρό αυτό βίντεο πάντως, μην περιμένεις να δεις υποτιθέμενες σκηνές του νέου φιλμ, παρά μόνο δηλώσεις των πρωταγωνιστών από όλα τα επεισόδια του franchise, τις καλύτερες στιγμές τους, αλλά και αυτό που τους ενώνει: Το δέσιμό που τους έχει μετατρέψει σε μία μεγάλη οικογένεια.

Στα περί της ταινίας τώρα, μετά τη βεντέτα που ξεκίνησαν εναντίον του Jason Statham στο «Furious 7», οι αγαπημένοι μας Vin Diesel, Dwayne «The Rock» Johnson, Michelle Rodriguez και Lucas Black (ο Sean από το «Tokyo Drift»), συνεχίζουν τις γκαζιές τους στην άσφαλτο, μόνο που στην όγδοη διαδρομή τους θα πετύχουν τους «νέους» Scott Eastwood, Charlize Theron, Kristofer Hivju και την Helen Mirren (ναι, χωρίς πλάκα), σε μια καταδίωξη που θα σηκώσει τη Νέα Υόρκη (εκεί έγιναν τα περισσότερα γυρίσματα) στο πόδι.

Πάντως αναμένουμε με μεγάλη αγωνία τις σκηνές από την Κούβα καθώς φημολογείται ότι θα δούμε επιτέλους την οικογένεια του Dom Torreto

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου, του 2017, περισσότερα όμως θα μάθουμε στο πρώτο επίσημο trailer το οποίο θα βγει στις 11 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε, φρένο. 

Και για να μη ξεχνιόμαστε: το νου σου όταν πιάνεις τιμόνι, φίλος!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved