Πολύ μας αρέσει αυτή η θεωρία για το μέλλον του Jaime με τη Cersei

Στο Reddit έχουν ήδη βγάλει άκρη με την επόμενη σεζόν.

Jaime και Cersei.  Ένα πάθος που κατέληξε σε έρωτα και που τελικά έκανε 1000 κομμάτια το Westeros. Γιατί κακά τα ψέματα, το ξέρουμε όλοι πως η φαγωμάρα ξεκίνησε με αυτό το ζευγάρι. Για την ακρίβεια, ξεκίνησε με αυτή τη σκηνή.

 

Έχουν γίνει τόσα σκηνικά από τότε και σε όλα βλέπαμε πάντα το ίδιο πράγμα: ότι ο Jaime δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της αγαπημένης του αδερφής και βασίλισσας. Για την ακρίβεια, του πήρε καιρό να κατανοήσει ότι η Cersei δεν έχει ηθικούς φραγμούς και για πρώτη φορά αποφάσισε να την αψηφήσει και να βρει τον Tyrion και την Dany. Είναι όμως αυτό το τέλος ανάμεσα στα δύο δίδυμα αδέρφια;

Mήπως τελικά ο Μπραν βλέπει τον εαυτό του ξανά και ξανά;

Ας θυμηθούμε λίγο την σκηνή με την μάγισσα, όπου η Cersei ήταν ακόμα πιτσιρίκα και της προφήτεψε ότι θα χάσει όλα της τα παιδιά.

wit

 

Στα βιβλία, η προφητεία της μάγισσας έχει και συνέχεια. Για την ακρίβεια της λέει ότι «Όταν τα δάκρυα θα σε έχουν πνίξει, ο valonquar θα τυλίξει τα χέρια του γύρω από τον κατάλευκο  λαιμό σου και θα πνίξει την ζωή μέσα σου».  Valonquar σημαίνει μικρός αδερφός. Μπορεί το μυαλό σου να πήγε στον Tyrion, αλλά όπως τα λένε πολύ σωστά τα παιδιά στο Reddit, ο Jaime είναι νεότερος από την Cersei – βγήκε από την κοιλιά της μάνας του μερικά λεπτά αργότερα. Μήπως λοιπόν είναι αυτός που θα την καθαρίσει; Επίσης η φράση κατάλευκος λαιμός, αφήνει υπονοούμενα πως ίσως η Cersei προλάβει και συναντήσει τις στρατιές του Night’s King.

Σου έχουμε και πραγματάκια που δεν ήξερες για τους White Walkers.

Αν η προφητεία ωστόσο ισχύει και είναι ο Jaime που θα κάνει το φονικό, μην απορήσετε αν τον δείτε ως τον επόμενο Lord Commander στο Τείχος.

jaime

 

Άλλωστε δεν του έχει μείνει και τίποτε άλλο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved