Το βίντεο από τα παρασκήνια του «Dunkirk» είναι για Όσκαρ

Όλα τα μυστικά για την συγκλονιστική ταινία του Christopher Nolan.

Φέτος φαίνεται είναι η χρονιά του πολεμικού κινηματογράφου. Πρόσφατα ήρθε το «The Darkest Hour» με τον Gary Oldman να διοικεί ολόκληρη Αγγλία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ως  Winston Churchill, ωστόσο λίγους μήνες νωρίτερα είχε προλάβει ο Christopher Nolan να μας μεταφέρει τη φρίκη που ζούσαν τα αγγλικά στρατεύματα στην περιοχή της Δουνκέρκης.

Η ταινία ήταν τόσο πρωτότυπη, χωρίς κάποιο story, σχεδόν σαν ντοκιμαντέρ απλώς με διάσημους ηθοποιούς (βλέπε Tom Hardy, Kenneth Branagh), και σκηνικά τόσο ζωντανά που ο θεατής ένιωθε πως συμμετείχε στη μάχη.

christopher nolan dunkirk on set 1b2f00a0 11b0 426e 9254 b506b42e0afe

Αν γούσταρες και εσύ το αριστούργημα του Βρετανού σκηνοθέτη – έχει προταθεί για οκτώ Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Εικόνας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας – είναι βέβαιο ότι θα λατρέψεις το παρακάτω βίντεο.  Διότι σε αυτό βρίσκονται όλα εκείνα τα «κρυμμένα» μυστικά πίσω από τα γυρίσματα της πολεμικής παραγωγής.

Μισή ώρα που θα σου εξηγήσει πώς έφτασες να ζεις αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. Αυτή της μοναδικής ατμόσφαιρας που μόνο ο Nolan μπορεί να δημιουργήσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved