105 δευτερόλεπτα απόλυτης φρίκης με την πρωταγωνίστρια να φωνάζει «σε βλέπω σαν αδερφό μουχαχαχα».

Αν αυτή την περίοδο βρίσκεσαι εντός της εμβέλειας του Friendzone κάποιας κοπέλας, αρχικά πες μας πώς κοιμάσαι τα βράδια. Δεν κοιμάσαι. Ok.

Τώρα πες μας, πώς είναι να προσπαθείς να κοιμηθείς, έχοντας από πάνω σου όλους αυτούς τους αιωρούμενους τρομακτικούς ήχους που βγαίνουν τόσο καιρό από το στόμα της κολάσεως  φιλεναδίτσας σου. Γιατί, μεταξύ μας, φιλεναδίτσα σου είναι. Κι εσύ φιλεναδίτσος της.

Δεν στα λέμε για να σε ρίξουμε. Να σε ξυπνήσουμε θέλουμε. Έχουμε βρεθεί στη θέση σου και ξέρουμε. Θέλουμε να είμαστε δίπλα σου σε αυτό. Μην σε παίρνει από κάτω, λοιπόν. Άλλωστε μπορεί μια μέρα να της γυρίσει και να αρχίσει να σε βλέπει διαφορετιχαχαχαχαχαχαχα.

Να, πάρε και το εγχειρίδιο για την κόλαση του Friendzone που σου είχαμε γράψει

Με πόση δύναμη καημένο μας παιδί κλείνεις τα αυτιά σου; Πόσα χιλιόμετρα  στριφογυρίσματος κάνεις στο κρεβάτι σου; Τι βλέμμα τσιουάουα είναι αυτό προς την αγκαλιά του Μορφέα; Και τέλος πάντων τι ακούγεται έτσι ρε παιδιά; Είπαμε, είναι οι ατάκες της φίλης που περιστρέφονται πάνω από το κεφάλι σου και στοιχειώνουν το μυαλό και τον ύπνο σου: «Σε βλέπω σαν αδερφό μου Μπουυυυυυ, σε κάνω κολλητή παρέα γιατί μου ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση mpouxaxaxaxa, αλλά μη στενοχωριέσαι θα σου γνωρίσω καμιά φίλη μου νιιιααααααρρρρ». 

Σε εκείνο το σημείο, αυτή που μέχρι πρότινος φανταζόσουν ότι έρχεται γυμνή στο κρεβάτι σου και σου λέει «Είχα ξεχάσει ότι στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ», έρχεται όντως στο κρεβάτι σου αλλά κάπως έτσι:  


200w d


Κι επειδή ένα μόνο gif δεν είναι ποτέ αρκετό για να σε τρομάξει και να σου φωνάξει GET OUT OF THERE† πάρε ένα πολύ καλό θριλεράκι σε ένα βίντεο  που σου δείχνει ΑΚΡΙΒΩΣ τι παράνοια ζεις.

Δεν έχουμε δει πιο σωστή αποτύπωση της πραγματικότητας στις οθόνες μας:  

 

 

 

 

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved