Σταματήστε ό,τι κάνετε να σας δείξουμε κάτι...

Για τον Candide Thovex, το σκι σε χιονοδρομικό είναι très banal. Έχοντας πλέον γίνει ο πιο δημοφιλής σκιέρ του κόσμου, στα 32 του πια, βρίσκεται ήδη στο επόμενο level. Και σε νέες επιφάνειες. Χωρίς χιόνι.

Ο συγκεκριμένος τύπος που στον ελεύθερό του χρόνο, (όταν δηλαδή δεν παίζει τη ζωούλα του κορώνα γράμματα) παίζει και σε καμιά ταινιούλα για τα προς το ζην, έχει κάνει τα πέδιλα του σκι προέκταση των ποδιών του. Και υποκατάστατο του παπουτσιού. Με αυτά, κάνει σλάλομ σε πλαγιές βουνών, δίπλα από ηφαίστεια, πάνω στο γρασίδι, σε σκάλες, σε αμμόλοφους, δάση και όταν θέλει να το γυρίσει σε θαλάσσιο, περπατάει και στο νερό.

Όλα τα παραπάνω έγιναν οι πίστες της τελευταίες του κούρσας, που αποτέλεσε το σενάριο μίας διαφήμισης της Audi, η οποία επέλεξε αυτόν τον τρόπο και αυτόν τον τύπο για να λανσάρει ο νέο της μοντέλο, Quattro Q7.

Δείτε τον να περνά από το Σινικό Τείχος και τη Μογγολία, μπροστά από πρόβατα, πάνω από βουνά και θάλασσες, μέσα από πόρτες και δάση. Δείτε πώς είναι σε 4:28 λεπτά να περνά από μπροστά σου η ζωή του ολόκληρη. Κάτι που εμείς δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε ούτε σε 10 ζωές.  

 

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved