Το καλυτερότερο Νυφικό που σκαρφίστηκε ΠΟΤΕ ανθρώπινος νους

Κάτι έλεγες ότι δεν ψήνεσαι για γάμο;

Ξέρουμε ότι απέχεις έτη φωτός από το να μπεις σε mood γάμου, αλλά μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς; Στην τελική, δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις όλα εκείνα τα κλισέ της όλης διαδικασίας όπως το κόψιμο τούρτας, την αγκαζέ σαμπάνια, τον πρώτο χορό κι όλα εκείνα τα δακρύβρεχτα που σου φέρνουν εμετούλη στο στόμα κάθε φορά που σε καλούν σε αντίστοιχο μυστήριο.

Υπάρχει και ο εναλλακτικός δρόμος. 

Αυτός που ανοίγει ένα ισπανικό brand που ασχολείται με νυφικά κι άλλα τέτοια καλούδια. Δημιούργησε, που λέτε, κάτι που το παρουσιάζουν ως νυφικό φόρεμα το οποίο πασιφανέστατα ΔΕΝ είναι νυφικό φόρεμα, αλλά η ονείρωξη κάθε γαμπρού: αυτό, δηλαδή, που θα ήθελες να αντικρύσεις επιστρέφοντας εξουθενωμένος στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο μετά το γαμήλιο γλέντι, αυτό που θα σε ανάγκαζε χωρίς δεύτερη σκέψη να βάλεις μπρος τις ενέργειες εκείνες που θα διευρύνουν στο επόμενο εννιάμηνο το γενεαλογικό σου δέντρο.

Για να μην τα πολυλογούμε, σκέφτηκε αυτό:

 

Μπορεί οι ίδιοι να το λανσάρουν ως το επίσημο νυφικό που μπορεί να φορέσει η νύφη στην τελετή, ωστόσο αν αναλογιστούμε τα εγκεφαλικά των συγγενών και τις κατάρες του παπά, θα μπορούσαμε να πούμε πως η εκκεντρική αυτή επιλογή δεν ταιριάζει και πολύ στα νεοελληνικά στάνταρντς. 

Αιρετικοί καθώς είμαστε, υιοθετούμε και εγκρίνουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved