ΕΓΩ οδηγώ κι ΕΣΥ ροχαλίζεις;

Ε, σάλτα και κοιμήσου!

Τι κακό συνήθειο είναι αυτό που έχετε με τον ύπνο στο κάθισμα του συνοδηγού; Έχει κάτι αυτή η θέση; Κάποιο ηρεμιστικό ας πούμε; Με το που καθίσουν δίπλα, αρχίζουν: Και πάρε τα ροχαλητά, και να σου τα σαλάκια ποτάμια, και δώστου οι αλλαγές στάσης. Γιατί δεν βολεύονται κιόλας (μικρό το αμάξι μου ε; με συγχωρείς).

Έλεος!


anigif enhanced buzz 17820 1382245140 18

 

Κι όλα αυτά με το που ξεκινήσεις κι ενώ ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη! Δηλαδή εγώ τι θα κάνω μόνος μου τόσες ώρες; Να την πέσω κι εγώ λίγο να δεις τι ωραία που θα φτάσουμε;  

Να, λοιπόν, ακόμη ένα αμάρτημα της γυναίκας συνοδηγού που προστίθεται στη λίστα εκείνων που σας είχαμε ξαναγράψει.

 

Το ροχαλητό σας τραυματίζει την ψυχή μας

Το ταξίδι με γυναίκα συνοδηγό μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα. Δεν έχεις με ποιον να μιλήσεις, να γελάσεις να τραγουδήσεις, να τσακωθείς. Δεν έχεις με ποιον να κοροϊδέψεις τους περαστικούς ή να σχολιάσεις αυτόν που μόλις προσπεράσατε και σκαλίζει ανελέητα τη μύτη του.

Τι έχεις; Μία τύπισσα δίπλα σου να έχει πέσει σε χειμερία νάρκη, η οποία διαρκεί όσο και το ταξίδι σας. Και που ξυπνάει μόνο για κάτι δευτερόλεπτα, σηκώνει μόνο το κεφάλι (το σώμα μένει ξάπλα) και ρωτάει με μισοκοιμισμένο ύφος: «πού είμαστε; Α έχουμε ακόμα»… μπουμ. Πάρ'τη πάλι κάτω.

Ερώτηση προς τις γυναίκες συνοδηγούς. Ή μάλλον, ερώτηση προς τις γυναίκες σκέτο: Έχετε καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος σας ως συνοδηγοί; Ή νομίζετε ότι αυτός ακριβώς είναι; Να κοιμάστε. Σε φάση «υποχρεωτικό» ας πούμε. Το λέει ο ΚΟΚ.

Ερώτηση προς τις γυναίκες οδηγούς τώρα: Δηλαδή, θα σας άρεσε ενώ οδηγείτε, εμείς να κάναμε αυτό;

6m2luxdxkkwi861wv7iliy18px6osbz7cdkteddbikrz1bzkbdspxvil8uaaixjx


Και τώρα ερώτηση προς τους άντρες οδηγούς:
  Ψήνεστε να φτιάξουμε ένα κίνημα, με μπροστάρη τον MrMagoo21, έναν χρήστη του Reddit που ψιλοφρίκαρε με την συνοδηγική αναισθησία της κοπέλας του;

f11

 

Πόση αντίθεση μπορεί να χωρέσει μία φωτογραφία; Από τη μία, η ευτυχία ζωγραφισμένη στο κοιμισμένο της πρόσωπο. Κι από την άλλη; Η Απόγνωση. Ε, κάπου λογικό. Αφού κάθε, μα ΚΑΘΕ, φορά που ταξιδεύουν, αυτός οδηγεί κι εκείνη κοιμάται. Αλλά, όοοχι, δεν την ξυπνάει. Τι κάνει; Τη βγάζει selfie! 

Έχουν κάνει, πόσα; Καμιά 20αριά ύπνους ταξίδια; Ε, τόσες είναι και η selfies που έχει βγάλει. Και πρόσφατα έφτιαξε το δικό του άλμπουμ. Ελάτε τώρα να δούμε μερικές φωτογραφίες για να καταλάβετε πόσο το έχει εξελίξει η τύπισσα και μετά θα σας δώσω και όλες τις φωτό για να δείτε το μαρτύριο στο σύνολό του. 

 

Να, εδώ ας πούμε, έχει ρίξει ΚΑΙ το κάθισμα για να βρει επιτέλους τη βολή της:

f2

 

Σε ένα άλλο ταξίδι, η αθεόφοβη πήρε μαζί της μέχρι και μαξιλάρι:

f6

 

Ενώ εδώ το πήγε στο επόμενο στάδιο: σκεπασματάκι για να μην πουντιάσει:

f8

 

Πριν ρίξουμε μια τελευταία ματιά στα highlights της ντάγκλας μέσα από το άλμπουμ που ακολουθεί, βροντοφωνάζουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό του και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας για κάθε οδηγό εκεί έξω που έχει καταγράψει στο κοντέρ δεκάδες χιλιάδες μοναχικά χιλιόμετρα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved