Spencer Platt | Getty Images Τα 4 πιο δυνατά συστήματα για να επιβιώσεις στην αρένα της «Black Friday»

«Σύστημα πρώτο: Σκριν στον σεκιουριτά με Αγκωνίδια...»

Εδώ και λίγες ώρες έχει ξεκινήσει η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Μανιακούς Καταναλωτές και Αλυσίδες Καταστημάτων και άπαντες στα δύο στρατόπεδα δίνουν το καλυτερό δυνατό εαυτό τους. 

«Στόχος μας είναι να μην αφήσουμε ούτε μπολερό», δήλωσε η επιθετικός των Καταναλωτών Ξένια Ψώνια, ενώ από την πλευρά του ο Κροάτης προπονητής των Καταστηματαρχών, Γιόραν Μάρκετιτς, τόνισε πως «το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι ο κακός μας ισολογισμός». 

Το Ratpack έστειλε επίλεκτη ομάδα που όχι μόνο τρύπωσε στα αποδυτήρια των Καταναλωτών, αλλά πήγε, είδε, στήθηκε σε ουρές και έκανε αναλυτικό scouting report για να σου παρουσιάσει τα καλύτερα συστήματα και συνεργασίες, ώστε και να αγοράσεις αυτό που θες και, κυρίως, να αποχωρήσεις από το μαγαζί σώος και ατσαλάκωτος, όπως ακριβώς μπήκες δηλαδή.

Μία φορά θα τα πούμε κι όποιος τα πιάσει από την παράδοση.

 

Σύστημα Νο1: Σκριν με Αγκωνίδια

Δύο ψηλές καταναλώτριες στέκονται μπροστά στην πόρτα και κρύβουν τη θέα από τον σεκιουριτά που έχει το ρόλο να συγκρατήσει το πλήθος που περιμένει στην πόρτα για το μεγάλο ντου. Με το που ορίζεται η έναρξη του Black Friday, οι ψηλές κάνουν κινητό σκριν με αγκωνίδια στον ανυποψίαστο σεκιουριτά, και η τρίτη της ομάδας, η ευέλικτη κοντή, περνάει ανάμεσά τους και παίρνει τα βήματα για διείσδυση μέχρι τα ράφια με τα βιβλία της Δημουλίδου.

84378 Black Friday Stampede Animated Gif 

 

Σύστημα Νο2: Σφύρα μου κλέφτικα

Η μεσοεπιθετικός της ομάδας μένει λίγο πίσω στην ουρά και σφυρίζει αδιάφορα με σκοπό να παραμυθιάσει τις δύο υπαλλήλους του καταστήματος που στέκονται στην πόρτα. Ξαφνικά φωνάζει «Ο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ!» και δείχνει με το δάχτυλο προς άγνωστη κατεύθυνση. Μόλις γυρίσουν οι υπάλληλοι τα κεφάλια τους, βγάζει σέντρα με τη σακούλα προς την πλευρά της επιθετικού που έχει εν τω μεταξύ προωθηθεί ανάμεσα στις ανυποψίαστες υπαλλήλους και βγαίνει τετ α τετ με τα καλλυντικά. 

ezgif.com optimize

 

Σύστημα Νο3: Της φαρσέρ

Πέντε λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του ματς, η στόπερ απομακρύνεται διακριτικά από την ουρά, κατευθύνεται στην πιο κοντινή καβάντζα, βγάζει κινητό, καλεί και ξεστομίζει με όση σοβαρότητα της απέμεινε: «Έχει μπει βόμβα στο κατάστημα. Δεν είναι φάρσα». Με το που φτάσει η αστυνομία, αρχίζει τα χάδια στο ειδικό σκυλί και καλοπιάνει τον συνοδό-αστυνομικό. Πετάει μπαλάκι μέσα στο κατάστημα και τρέχει αυτή από πίσω του, δήθεν για να παίξουν. Σηκώνει ανενόχλητη ό,τι βρει. Νίκη πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Δίνει λιχουδιά στο σκύλο.

giphy black friday

 

Σύστημα Νο4: Τίκι-τάκα με οικογένεια και παιδάκια

Απαραίτητη προϋπόθεση η παρουσία 2-3 παιδιών και μιας εγκύου. Η ομάδα κατεβαίνει με βαρύ σέντερ φορ περιοχής, ο οποίος φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στα στόπερ αγωνίζεται η έγκυος και το ρόλο των ταχυδύναμων μέσων τον έχουν τα παιδάκια. Αν ο αρχηγός δεν έχει δικά του παιδιά, μπορεί να δανειστεί από φίλους/συγγενείς ή, στη χειρότερη, να δωροδοκήσει με PS 4 κάποια από αυτά που βρίσκονται ήδη στην ουρά. Στη συνέχεια τα εξοπλίζει με μικρά παιχνίδια, ακίνδυνα στο μάτι αλλά ικανά να μπουρδουκλώσουν έναν ενήλικα. Η ομαδα περιμένει καρτερικά μπροστά στην πόρτα. Έχει φτάσει μαεστρικά εκεί, χρησιμοποιώντας ως πολιορκητικό κριό την έγκυο. Ο αρχηγός θα αντιμετωπίσει τη χλεύη των άλλων για την πράξη του, αλλά δεν νιώθει από καυτές έδρες.

Οι πόρτες ανοίγουν και τα παιδάκια ξεχύνονται μπροστά πετώντας τα παιχνίδια, χτίζοντας έτσι από κοινού ένα τρομερό χάος με καταναλωτές που παραπατάνε. Ο φορ ακολουθεί ήρεμος και φτάνει άνετα μέχρι την plasma τηλεόραση που είχε βάλει στο μάτι και την παίρνει τόσο εύκολα σαν να σκοράρει με πλασεδάκι σε κενή εστία. Την αρπάζει, κάνει ότι δεν ξέρει τα παιδάκια, πάει στο ταμείο και λέει με θυμό και απογοήτευση: «Πώς γίνεται να υπάρχουν γονείς που ταλαιπωρούν τα παιδιά τους με αυτό τον τρόπο; Ντροπή!». Γυρνάει σπίτι. Έχει ξεχάσει την έγκυο στο μαγαζί. Δεν τον νοίαζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved