Το Βουνό τα έφτιαξε με το πιο όμορφο ΧΟΜΠΙΤΑΚΙ του κόσμου

 Αλλά για μισό λεπτό ρε διάολε...

Λοιπόν. Από 'δω, έχουμε τον Hafthor Julius Bjornsson, το Βουνό του Game of Thrones που τους βγάζει τα μάτια με τα χέρια.

 

hafthor julius bjornsson game of thrones the mountain

 

Κι από 'δω, έχουμε τον Hafthor Julius Bjornsson τον γλυκούλη, τσαχπινογαργαλιάρη, τον γούτσου γούτσου που βγάζει τα μάτια του με την Kelsey Henson

 

kelc33 12 12 2017 15 5 41 186

 

Η διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες είναι πιο αισθητή κι απ' το ίδιο το Βουνό. Στη μία, είναι το κτήνος, που σου πάει τρεις και μία μόνο που την κοιτάς και εύχεσαι να μην είναι ποτέ ο τύπος στον οπίο κορνάρεις για να φύγει πιο γρήγορα στο πράσινο. Στην άλλη, είναι ο γελαστούλης, ο παντοφλάκιας που εύχομαι να μην διαβάσει ποτέ αυτό που έγραψα μην είμαι εγώ αυτός ο τύπος που την πέφτει στην κοπέλα του στο bar κι αυτή απαντά «έχω αγόρι, α να τος έρχεται»

Το πρόβλημα με αυτό το ζευγάρι είναι ότι δεν το λες και το πιο ταιριαστό του κόσμου. Μιλάμε για έναν τύπο 2,05 μέτρων και 180 κιλών. Δίπλα του, η Kelsey Henson μοιάζει περισσότερο με μινιατούρα. Ή με χόμπιτ. Αλλά όμορφο χόμπιτ. Γιατί αναγκάστηκα να μπω στο προφίλ της όπως καταλαβαίνεις και να ψάξω μερικά πράγματα για την περίπτωσή της. Δες εδώ μπουμπούκι:

   kelc33 12 12 2017 15 15 25 586

 

Και τώρα πώς της την πέφτω, μου λέτε;  Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κόμπλα έχω φάει. Τρέμω μέχρι και follow στο instagram να την κάνω. Αν το δει ο δικός της τελείωσα. Ελπίζω, όμως. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα χωρίσουν. Δεν λέω, τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά είπαμε... Αυτοί είναι σαν τον Ντεβίτο με τον Σβαρτσενέκερ σε ζευγάρι. Με τη διαφορά ότι η Kelsey είναι σαφώς πιο όμορφη απ' τον Ντεβίτο.     

Δεν έχω δει πιο αταίριαστο ζευγάρι στη ζωή μου. Και ειδικά μεταξύ των ηθοποιών του Game of Thrones. Έχω και αποδείξεις. Δες: 


Κι επειδή εμένα δεν μ' αρέσουν οι κατινιές, δείτε και μόνοι σας. Σας βάζω gallery με φωτογραφίες εναλλάξ. Πείτε μου, έχω άδικο; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved