Βρήκαμε πόσο δίνει στο στοίχημα η δολοφονία του Conor ΜcGregor

Αυτά παθαίνεις όταν λες στη Μαφία «ελάτε να με βρείτε».

Το story είναι γνωστό απ’ τα ψες. Το υπενθυμίζουμε για όσους είχαν πιο σοβαρές δουλειές. Ο πολυαγαπημένος μας φίλος, Conor McGregor έμπλεξε. Την ώρα που τα έτσουζε αραχτός και λάιτ σε παμπ της Ιρλανδίας, βγήκε από μέσα του το στοιχείο του νονού που πάντα υπερασπίζεται το βαφτιστήρι του όταν αυτό μπλέκει σε καβγάδες.

Έτσι, όταν είδε έναν 50χρονο να τραμπουκίζει έναν πιτσιρικά, αποφάσισε να τον σπάσει στο ξύλο. Τόσο απλά. Ή μήπως όχι; Πού να ‘ξερε ότι αυτός ο τύπος τον οποίο γέμισε μπουνιές είναι μέλος μίας συμμορίας… Πρωταθλητών καρτέλ της Ιρλανδίας! Και κάπως έτσι από τον ρόλο του «νονού» του μικρού παιδιού βρέθηκε να είναι ο επικρατέστερος για τον ρόλο του τέταρτου «Νονού», του Κόπολα. 

Να, λοιπόν, που τώρα ο Notorius βρέθηκε μπλεγμένος και, όπως διέταξε η συμμορία «Kinahan», θα πρέπει να τους στάξει κοντά στο 1 μύριο για να μην το πουν στον μπαμπά τους τον σκοτώσουν. Ποια ήταν η απάντηση του γνωστού MMAer;

Δυστυχώς… αυτή:


«Ελάτε να με βρείτε» τους φώναξε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ατάκα που δείχνει δύο πράγματα, 1) ότι δεν το έχει πάρει και τόσο σοβαρά το θέμα, 2) ότι δεν ξέρει πως είναι ήδη νεκρός.

Εμείς εδώ, όταν ακούσαμε την είδηση θυμηθήκαμε τους γονείς μας που μας έλεγαν «κοίτα μην μπλέξεις πουθενά βρε παιδάκι μου». Όταν, όμως, είδαμε την αντίδραση του φίλου μας του Conor, ξέρετε τι είπαμε; Θεός σχωρέστον.

Μάλιστα, επικοινωνήσαμε με ψαγμένους bookmakers της Ιρλανδίας και βρήκαμε τις αποδόσεις που παίζουν γύρω από το ματσάκι Καρτέλ-McGregor. Στα ιρλανδικά πρακτορεία γίνεται ήδη της πόπης, οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν, μυριστήκαμε ψαχνό, οπότε είπαμε κι εμείς «ό,τι φάμε κι ό,τι αρπάξουμε». Δεν ρίχνουμε ένα κουπονάκι να πάμε ταμείο;

Πάρε χαρτί και στυλό και σημείωσε τα εξής στανταράκια:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved