Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δες ΟΛΟ το βίντεο.

Ωραίο πράγμα να έχεις χόμπι, ακόμα πιο ωραίο το χόμπι σου να ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Πράγμα, βέβαια, που προϋποθέτει ότι τα έχεις λύσει τα προβλήματά σου και ιδιαίτερα εκείνο που σχετίζεται με το βασικό δίπολο «χρόνος-χρήμα».

Προφανώς ο φίλος μας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, ο Jean-Baptiste Chandelier, δεν έχει να σκοτίζεται με τέτοιες μανούρες. Ταξιδεύοντας από τη μια γωνιά του κόσμου στην άλλη κι έχοντας πάντα μαζί ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς, είναι από τους ευλογημένους εκείνους ανθρώπους που βιώνουν εμπειρίες αλλόκοσμες, εμπειρίες που τις απολαμβάνουν ελάχιστοι. 

Από τις γαλλικές Άλπεις στις ακτές της Νότιας Αφρικής και όπου τον βγάλει ο δρόμος, ο Jean-Baptiste ίπταται μερικές δεκάδες μέτρα πάνω από το έδαφος και απολαμβάνει τη θέα από ψηλά. Όποτε, πάλι, θέλει να εναρμονιστεί ξανά με τα της γης, κατεβαίνει με το αλεξίπτωτό του και γίνεται ένα με τα τεκταινόμενα της καθημερινότητας. 

Όλα τα παραπάνω, σε ένα απολαυστικό και φουλ καλογυρισμένο βιντεάκι που καλό θα ήταν να κάνεις τη χάρη στον εαυτό σου και να το δεις μέχρι τέλους!

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved