Στα αεροδρόμια κρύβεται ΟΛΗ η συμμετρία του κόσμου!

19 φωτογραφίες αυστηρώς κατάλληλες για ψυχαναγκαστικούς. 

Υπάρχουν μερικοί ανεκδιήγητοι τύποι που περπατάνε στο πεζοδρόμιο και όταν πατάνε τις γραμμές ανάμεσα στα πλακάκια, κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τύποι που έχουν το θράσος να βάζουν τα ρούχα τους ανακατεμένα στην ντουλάπα και όχι τα μαύρα πάνω στα μαύρα, τα άσπρα πάνω στα άσπρα κόκ. Υπάρχουν, που λέτε, αυτοί, υπάρχουμε κι εμείς οι νορμάλ, που οι κακόβουλοι μας έχουν κολλήσει την ταμπέλα «ψυχαναγκαστικοί». 

Όλοι εμείς που θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα σε μια τάξη, εμείς που μπορεί να δούμε το σύμπαν να γκρεμίζεται αν δούμε ένα κέικ που η στρογγυλοσύνη του διακόπτεται από μια εχθρική εξοχή ζύμης.

Μιλώντας για ψυχαναγκασμούς: Πάρε άλλο ένα φουλ συμμετρικό παράδειγμα του αστικού τοπίου

Στους ψυχαναγκαστικούς όλου του κόσμου, λοιπόν, απευθύνεται τούτο δω το άρθρο κι έρχεται να δώσει λίγη τροφή στα ματάκια και την ψυχούλα σας. 

Ας είναι καλά ο Mike Kelley o οποίος μέσα από το έργο του "Life Cycles" έρχεται να ικανοποιήσει τη δίψα μας για συμμετρία. Πώς; Παρουσιάζοντάς μας διάφορες φωτογραφίες που έχει τραβήξει πάνω από διάφορα αεροδρόμια των ΗΠΑ, με σκοπό να υπερτονίσει την απόλυτα πειθαρχημένη εικόνα τους από ψηλά. 

Όσα είπαμε, είπαμε. Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved