6 «εγκλήματα» που κάνουν οι κοπέλες μας όταν βλέπουμε ταινίες μαζί τους

«Άσε ρε παιδάκι μου κάτω το κινητό σου».

Είναι απολύτως φυσιολογικό να μην αρέσουν σε όλους μας οι ίδιες ταινίες. Ειδικά όσον αφορά το κορίτσι, υπάρχουν αυτές που μπορείτε να δείτε μαζί και αυτές που, ακόμη και αν προσπαθήσετε να τις δείτε, τον ένα από τους δύο θα τον πάρει ο ύπνος. Δεν είναι κακό, λέγεται «γούστο» και «προτίμηση».

Αν είσαι ένας από τους χιλιάδες άντρες εκεί έξω που μία αισθηματική ταινία δεν σε τραβάει, δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να γυρίσεις και να πεις «άστο ρε παιδάκι μου, ας δούμε κάτι άλλο μαζί».

shutterstock 170790824

 

Η διαφορά με εκείνη είναι ότι δεν θέλει να πει «όχι», όταν πέφτει στο τραπέζι η πρόταση για μία πιο «αντρική» ταινία. Πολεμική. Επιστημονικής Φαντασίας. Περιπέτεια. Δεν λέμε πως δεν υπάρχουν γυναίκες που να μην τους αρέσουν. Αλλά άπαξ και ΔΕΝ τους αρέσουν, γιατί πρέπει να λένε πως θέλουν να τη δουν; Είναι επειδή δεν θέλουν να μας χαλάσουν το χατίρι; Είναι επειδή φαντάζονται ότι θα τους αρέσουν; Ή ότι κάποιες από αυτές τις ταινίες είναι πλέον κλασσικές και πρέπει να τις δουν; Όποια και αν είναι η απάντηση, το κορίτσι αυτό δεν καταφέρνει ποτέ να «βάλει κώλο κάτω» και να αφοσιωθεί σε αυτό που αποφάσισε ότι θέλει να δει. ΠΟΤΕ. Και επακολουθούν διάφορα ευτράπελα.

Καλύτερες οι ταινίες με κολλητούς. Δες εδώ.


Αυτή η ρημάδα τουαλέτα

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ όταν βάλω ταινία να δω, προσπαθώ να μην σηκώνομαι. Προτιμώ να κατουρήσω που λέει ο λόγος από το μπαλκόνι, ώστε να κοιτάζω παράλληλα προς την οθόνη. Είναι μία ιερή στιγμή. Και αν θέλεις να λες ότι το ζεις, δεν πρέπει να διακόπτεις τον δεσμό που δημιουργείται. Είναι σαν να βλέπεις την στιγμή που ο Τομ Χανκς έχει φάει τη σφαίρα στο «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν» και να λες «έλα μωρέ σιγά, πάγωσε το τι χάνουμε;». Δεν λέμε να τα κάνεις πάνω σου. Αλλά δεν μπορείς να πας πριν ξεκινήσει η ταινία; Έτσι δεν κάνεις στο σινεμά; Επίσης αν γενικά έχεις συχνοουρία μην πίνεις 15 λίτρα νερό γαμώ το κέρατό μου. Τόσο φάουλ είμαι;

 

Κάτσε να φέρω κάτι να κάνω

Να βάψεις νύχια, να βγάλεις τρίχες από τα φρύδια, να δοκιμάσεις κρέμες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Ειλικρινά, πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις; Σαλόνι είναι, όχι τα Hondos Center ρε κορίτσι μου. Αν δεν έχεις χρόνο, ΚΑΤΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΤΑΙΝΙΑ και φτιάξε ό,τι θες. Πρέπει όλα τα πράγματα να τα κάνεις εκείνη την ώρα; Τι έχει σειρά, αποτρίχωση ενώ βλέπουμε τον Λίαμ Νίσον να ρίχνει ξύλο;

 

Αυτό το «προχώρα το»

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΡΙΛΕΡ ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ; Ή μάλλον, γιατί τα βλέπεις μαζί μου; Θέλω να τη δω την άλλη να βγαίνει ο δαίμονας από μέσα της. Θέλω να πέφτουν κεφάλια, να τρέχει το αίμα ρυάκι, να γεμίζει πτώματα η οθόνη και τέρατα. Τι συμφωνείς να τη δούμε; Δηλαδή όταν σου είπα να δούμε τον «Εξορκιστή» σου ακούστηκε για κωμωδία;

the exorcist 2 1200 1200 675 675 crop 000000

 

Και φυσικά οι άσκοπες ερωτήσεις

Παιδιά, η ερώτηση «τώρα αυτό γιατί το έκανε;» είναι η πιο πανηλίθια ερώτηση που μπορεί να γίνει σε μία ταινία. Νομίζω ότι τη στιγμή που γίνεται αυτή η ερώτηση, αν κάνουμε zoom in στον εγκέφαλο του ανθρώπου που την ρωτάει, θα δούμε ένα άχυρο που το παρασέρνει ο αέρας. Αν σου πω «γιατί συνέβη ΑΥΤΟ», σου κάνω spoiler. Ναι οκ μπορεί να μην σε νοιάζει εκείνη την ώρα, αλλά όταν η ταινία θα τελειώσει, όλο και κάποια φλασιά θα φας και θα πέσουν οι απανωτές ερωτήσεις.

 

 

Το κινητό, αυτό το ρημάδι του Σατανά

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν λέμε ότι αν χτυπήσει δεν πρέπει να το σηκώσεις. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους. Δεν το ελέγχεις. Αλλά όταν παίζει η ταινία και εσύ μου είσαι στα what’s app και τα messenger, δύο πράγματα θα συμβούν. Και θα χάσεις την ταινία και θα μου τα κάνεις ομελέτα με το «Τι έγινε; Τι συνέβη;». Συνεχίζεται η ταινία το διάολό μου, αυτό συμβαίνει. Και αν δεν τα πιάνεις και γρήγορα, πρέπει να παγώσω, να σου εξηγήσω, να του πάω πίσω άλλα δέκα λεπτά και αυτό να γίνει καμιά 10αρια φορές. Δεν την μυριζεσαι τη σκηνή; Ότι κάτι παίζει να γίνει; Δεν γίνεται να βλέπουμε Star Wars και να υπάρχουν διάλογοι σαν τους παρακάτω.

- Τι του ειπε αυτός με τα μαύρα; Τίνος μπαμπάς είναι;
- Ο Darth Vader; Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ.

RTY

 

Δεν είναι ώρα για χαϊδολογήματα

Ρε μην με χαϊδεύεις εκεί κάτω, ρε πεθαίνει ο Μπόρομιρ τώρα, ρε παιδί μου, ρε κάτσε....μα κάθε φορά....καλά να σου πω. Γάμησέ τη την ταινία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved