Χακάραμε το νέο Ηλεκτρονικό Απουσιολόγιο

Και σας αποκαλύπτουμε τα 4 πρώτα email που έστειλαν οι έξαλλοι διευθυντές στους γονείς.

Σε περίπτωση που δεν το πήρες χαμπάρι, το υπουργείο Παιδείας πήρε την απόφαση να ξεκινήσουν τα ηλεκτρονικά απουσιολόγια. Χαμός δηλαδή

Κάποτε έπαιρνες την επιστολή που έστελναν στους γονείς για τις απουσίες, την μούντζωνες και την πέταγες στα σκουπίδια. Τώρα με τα ΡΟΥΦΙΑΝΟ-emails, το σχολείο θα σε καρφώνει κανονικά και δεν γλιτώνει κανείς.

Βρήκαμε τα 4 πρώτα emails που στάλθηκαν στους γονείς και στα παρουσιάζουμε για να ξέρεις τι σε περιμένει.

 

E-MAIL #1

Αγαπητέ κ. Παπαπαρασκευά

Η αλήθεια είναι πως ο γιος σας είναι μία δίποδη απειλή. Όπου πατά, χορτάρι δεν φυτρώνει. Κανονικά έχει πάνω από 90 αδικαιολόγητες απουσίες, αλλά με κάποιον τρόπο κατάφερε να μπει στο αρχείο μας και να σβήσει κάποιες από αυτές. Μέχρι να σας αποσταλεί αναλυτικό φύλλο απουσιών σας ενημερώνω ότι, πάνω-κάτω,  έχει δεχτεί αποβολές και απουσίες για ενορχήστρωση κατάληψης, πέταγμα αμπούλας που μας έκανε και βγάλαμε τα σωθικά μας, βιαιοπραγία έναντι άλλων μαθητών και τοποθέτηση καρφιών στην καρέκλα του καθηγητή. Επίσης έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για δωροδοκία, καθότι έλαβε χρήματα ως πρόεδρος εφορευτικής για να βάλει ψήφους σε φίλους του.

Απλά πάρτε τον από το σχολείο και υποσχόμαστε να σβήσουμε όλες τις απουσίες του.

Ο Διευθυντής
Παύλος Χαντακωμένος

katalipsi 1

 

 

E-MAIL #2

Αγαπητέ κ. Καφράκη,

Εκ μέρους του 24ου ΓΕΛ Αθηνών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις απουσίες του γιου σας. Έχει φτάσει στις 50 αδικαιολόγητες και μάλιστα δείχνει να το απολαμβάνει. Όταν τον καλέσαμε στο γραφείο των καθηγητών για να τον ενημερώσουμε, ανέβηκε στα έδρανα και φώναξε «ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΕΣΠΑΣΑ ΡΕΚΟΡ!». Στη συνέχεια πέταξε από τον πρώτο όροφο του σχολείου 2 καρέκλες με τους συμμαθητές του για να το γιορτάσει (επισυνάπτεται φωτογραφία). Μάθαμε από συνάδελφο ότι έχει βάλει στοίχημα με μαθητές σε άλλα σχολεία της πόλης, για το ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες απουσίες σε ένα μήνα. Και μάλιστα νίκησε. Όταν τον κάλεσα για να τον επιπλήξω, έσπρωξε τα πράγματα μου από το γραφείο και άρχισε να ουρλιάζει «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ;». Δεν ξέρω τι να κάνω. 3 συνάδελφοι είναι με Lexotanil και ένας νοσηλεύεται με ρήξη τυμπάνου.

Περιμένω την άμεση απάντηση σας. Σε περίπτωση που το μέιλ σας κολλάει, ανοίξτε το με Internet Explorer.

O Διευθυντής,
Γιάννης Μούργος

p1060261

 

 

E-MAIL #3

Αγαπητέ κ. Μάτη,

Αυτή η ηλεκτρονική επιστολή δεν αφορά μόνο τις απουσίες του γιού σας, αλλά κυρίως τον λόγο που οδηγεί τους καθηγητές να τον αποβάλλουν συνεχώς. Το παιδί έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου. Δεν λέμε πως κάτι τέτοιο είναι αφύσικο για την ηλικία του, αλλά δεν γίνεται να παρακολουθεί συνεχώς βιντεάκια στο PornHub τόσο στα διαλείμματα όσο και στα μαθήματα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, έχουν αρχίσει να τον συμβουλεύονται μέχρι και οι καθηγητές. Μάλιστα έχουμε μάθει πως κάνει δώρο στους φίλους του, usb sticks με τα best of του PornHub. Έχει πάρει μέχρι και Gold Membership. Γράφει συνέχεια στο θρανίο «GANGΒANG ΡΕ NIAMOY» και «ΒUKAKE KI ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ»προσπαθούμε να καταλάβουμε τι εννοεί.

Σας περιμένουμε από το σχολείο να συζητήσουμε το θέμα. Αν σας βρίσκεται κανένα usb, καλοδεχούμενο.

Ο Διευθυντής,
Δημήτρης Ματάκιας

pa 18066300 1024x621

 

 Φαντάσου να κάνανε τίποτε τέτοια μουρλά και με το TAXISNET.

 

E-MAIL #4

Αγαπητέ κ. Χαμένε,

Ο λόγος που σας στέλνουμε είναι πως έχουμε να δούμε τον γιο σας στο σχολείο μας, από πέρυσι. Τελευταία φορά, τον έβγαλε η καθηγήτρια από τα Μαθηματικά και απλά γύρισε και της είπε «αν με ξαναδείτε γράψτε μου». Δεν τον ξανάδαμε και γι' αυτό σας γράφουμε. Αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο, είναι πως το παιδί μάς έστειλε καρτ-ποστάλ από το Τόκιο. Είστε σίγουρος πως το παιδί είναι σπίτι; Μήπως απλά μας δουλεύει με το photoshop; Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να σας πούμε πως μάλλον έχει μείνει από απουσίες. 

Μήπως να καλέσετε την αστυνομία;

Ο Διευθυντής
Γιώργος Φλώρος

b647a59ca8e2e17dd982f8d199377834



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved