Meera Reed ποια είσαι τελικά;

Αυτή η περίεργη θεωρία μπορεί να αλλάξει τον κόσμο του Game of Thrones.

Η αλήθεια είναι πως από τις τόσες θεωρίες που έχουν βγει για τον κόσμο του Game of Thrones, στο τέλος θα ανατιναχτεί το κεφάλι μας. Από την άλλη ωστόσο, μία από τις πιο επικρατέστερες θεωρίες, που αφορούσε την ταυτότητα του Jon Snow, βγήκε πέρα για πέρα αληθινή. Οπότε γιατί όχι και άλλες;

Πάντως μάθαμε γιατί ο Jon Snow έβαλε τα κλάματα όταν διάβασε το σενάριο του 8ου κύκλου.

Η συγκεκριμένη αφορά ένα από τα πρόσωπα που δεν τα έχεις δει και τόσο στη σειρά, αλλά που αρκεί για να βάλει το κατάλληλο αλατοπίπερο στο μέχρι τώρα στόρι. Ο λόγος για την Meera Reed, την κόρη του Howland Reed, όπου ο τελευταίος υπήρξε κολλητάρι του Ned Stark και ο μοναδικός που επιβίωσε μαζί του από την μάχη στο Tower of Joy.

Οι φανς λοιπόν, με βάση την κορμοστασιά και το ίματζ της Meera, κάνουν  μία εύλογη ερώτηση: μήπως η Meera είναι δίδυμη αδερφή του Jon Snow; Σύμφωνα με τα καμένα παλικάρια στο Reddit, η Meera είναι γεννημένη την ίδια χρονιά με τον Jon  Snow και τον Robb Stark. Αυτό που στην ουσία αναφέρουν, είναι πως την στιγμή που ο Ned «έκρυψε» το ένα παιδί, ο Howland Reed έκρυψε το άλλο παρουσιάζοντας την Meera ως κόρη του. Βέβαια από την άλλη, σκεφτόμαστε πως αν κάτι τέτοιο ίσχυε, αυτός εδώ ο τύπος θα το είχε δει.

DF

Από την άλλη ίσως ο George R.R. Martin να μην θέλει ακόμα να μας το αποκαλύψει. Όπως και να έχει η τελευταία σεζόν αργεί ακόμα. Πάντως ποτέ δεν είναι αργά για εκπλήξεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved