Το Breaking Bad έγινε Breaking Bar

Αν είσαι αρρωστάκι της σειράς και σε βγάλει ο δρόμος στο Λονδίνο, πέρνα μια βόλτα από το ABQ.

Αν έχεις υπάρξει κι εσύ κολλημένος με το Breaking Bad, τότε σού έχουμε έναν πολύ καλό λόγο για να επισκεφτείς το Λονδίνο. Και ένα πολύ καλό μέρος για να περάσεις μία θεματική βραδιά, αναπολώντας την αγαπημένη σου σειρά και νιώθοντας, έστω και για λίγο, Ουόλτερ Ουάιτ

Το «ABQ», όπως λέγεται παραπέμποντας στην Αλμπουκέρκη στο Νέο Μεξικό που γυρίστηκε η σειρά, είναι ένα μπαρ κομμένο, ραμμένο και ντυμένο στα μέτρα του Breaking Bad, το οποίο σού δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσεις, αναβιώνοντας όλες εκείνες τις βραδιές «καψίματος» που πέρασες μπροστά στην οθόνη. 

 

Μπορείς να φτιάξεις τα ποτά σου μόνος σου και να τα απολαύσεις, πίνοντάς τα με σύριγγες ή ακόμη και φλασκιά. Όλα αυτά, μέσα σε ένα μεγάλο τροχόσπιτο, εκεί δηλαδή που έκανε τα… δικά του ο καθηγητής χημείας και πρωταγωνιστής της σειράς, μαζί με τον μαθητή του, Τζέσι Πίνκμαν.

Το Breaking Bad συνεχίζει να ακολουθεί την καθημερινότητά μας, πλέον και τις βραδινές μας εξόδους. Ευτυχώς υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, τέτοιες ιδέες και τέτοια μπαρ για να συνεχίσουμε κι εμείς να το ζούμε. Και να πίνουμε στην υγειά του. 

Όποτε βρεις ένα δίωρο διαθέσιμο, τότε μπορείς να δεις όλη τη σειρά κομμένη και ραμμένη μέσα σε ένα βίντεο δύο ωρών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved