Ζηλεύουμε τον τύπο που απέκτησε το ρολόι του Paul Newman

Το θρυλικό «Paul» έχει πλέον καινούργιο ιδιοκτήτη.

Οι φήμες λένε πως η Joanne Woodward αγόρασε το συγκεκριμένο ρολόι στα τέλη της δεκαετίας του ’60 στο περίφημο Tiffany & Co. της 5ης Οδού στη Νέα Υόρκη. Έκτοτε, στις αναφορές που γινόντουσαν στον Paul Newman, οι δημοσιογράφοι έδειχναν να «κολλάνε» στο ρολόι του, το Rolex Daytona που πριν λίγες ημέρες πουλήθηκε σε δημοπρασία. Άλλωστε είχε ήδη τεθεί στα χέρια του Οίκου από το καλοκαίρι.

102717 Newman 2x3

Στα αφιερώματα το έχουν αναφέρει με ένα σωρό ονόματα. «Ιερό Δισκοπότηρο του στυλ». «Το Μichael Jordan τoυ Paul Newman». «Το κειμήλιο που αξίζει για μουσείο». Το «Rolex των Rolex». Και πολλά άλλα. Κάποια στιγμή στη ζωή τους, όλοι οι άντρες στη ζωή τους θέλησαν αυτό το ρολόι. Και όχι μόνο για την μάρκα, αλλά και για το γεγονός ότι φορέθηκε από έναν άντρα-ορόσημο της αρρενωπότητας.

102717 Newman watch

Από το 1 εκατομμύριο που ήταν η τιμή εκκίνησης, το ποσό εκτοξεύτηκε μέσα σε λίγα λεπτά στα 10. Τελικά, ο μεγάλος νικητής ήταν ένας γνωστός συλλέκτης ρολογιών που δεν παραβρέθηκε στη δημοπρασία, αλλά τηλεφωνικά προσέφερε 17,8 εκατομμύρια δολάρια.

Καλοφόρετο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved