Να οδηγείς με γυναίκα και παιδιά για εκδρομή, αυτή η μάστιγα

4 αποτελεσματικοί τρόποι για να την παλέψεις και να μην γίνουν τα νεύρα σου κρόσσια.

Μεγαλώνεις, κάνεις οικογένεια, έρχονται οι υποχρεώσεις, αλλάζει η ρουτίνα σου. Φυσικά, αλλάζουν και οι διακοπές και ο τρόπος που μέχρι τώρα τις απολάμβανες.

Και κάπως έτσι, καταλαβαίνεις ότι όταν ταξίδευες με τους δικούς σου γονείς δεν ήσουν καθόλου «αγγελούδι», όπως μπορεί να νόμιζες, αλλά μια σταθερή πηγή γκρίνιας και βαβούρας.

Τώρα λοιπόν, Έλληνα πατέρα, που ετοιμάζεσαι για καμιά εξόρμηση πλησιάζει και η 28η Οκτωβρίου) καλό είναι να πάρεις τα μέτρα σου. Διότι ακόμα και μια κοντινή διαδρομή που δεν ξεπερνά 1,5 με 2 ώρες, μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη χειρότερο από το ΙΤ.

1. Το σωτήριο tablet

Ναι, θα σε σώσει. Ναι, αν έχεις πάνω από ένα παιδί, είναι εξαιρετικά πιθαόν να σφαχτούν για την κατοχή του. Όχι, δεν θα βρεις ησυχία (ειδικά αν είναι μεγάλο το ταξίδι) αν ασχοληθούν μόνο με τα αγαπημένα game apps. Ναι, θα πρέπει να έχεις κατεβάσει τις αγαπημένες τους ταινίες/σειρές/εκπομπές. Όχι, δεν θα σε βοηθήσει σε αυτό ο πατέρας σου ή ο πεθερός ούτε να εμπιστευτείς τον 17χρονο μικρό ξάδελφο της γυναίκας σου, που θα θεωρήσει αστείο μαζί με την Πέπα τη γουρίνιτσα να φορτώσει και μερικά βίντεο από το pornhub. Ναι, θα πρέπει να έχεις Power bank μαζί. Διότι αν υπάρχει κάτι χειρότερο από παιδί στο αμάξι χωρίς tablet, είναι το παιδί στο αμάξι με tablet χωρίς μπαταρία.

2. Μην υποτιμάς το κινητό

Οκ, το tablet σώζει ζωές., αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να σε ξελασπώσει και το κινητό σου. Για αυτό καλά θα κάνεις να κρατάς το παλιό κινητό σου για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο, για έχει αποτέλεσμα, θα πρέπει να έχεις φορτώσει το κινητό με τις απαραίτητες εφαρμογές –και δεν μιλάμε για μία και δύο. Τα πιτσιρίκια βαριούνται εύκολα, επομένως υπολόγισε τουλάχιστον 10.

3. Βάλε στο παιχνίδι τον παππού και τη γιαγιά

Πώς έχεις την πυροσβεστική φωλιά σε περίπτωση ανάγκης; Έτσι και ο παππούς και η γιαγιά. Γίνεται χαμός, συνδέεις Bluetooth και τους βάζεις σε ανοιχτή ακρόαση. Επειδή όμως μιλάμε για παππού και γιαγιά, βάζεις αυστηρά όριο το 10λεπτο. Γιατί μετά απλά δεν θα μπορείς να οδηγήσεις από τις γλύκες ανάμεσα σε παππούδες και εγγόνια.

4. Γκάριξε «Σκασμός»

Καλές, οι δημοκρατικές διαδικασίες, το ενδιαφέρον, η κατανόηση και η υπομονή, αλλά κάποια στιγμή δεν αρκούν. Επομένως, φώναξε ένα μεγαλοπρεπέστατο σκασμός και απόλαυσε την απόλυτη ησυχία που θα ακολουθήσει μετά την τσιρίδα σου. Μην το παρακάνεις όμως, διότι ο στόχος σου είναι η ησυχία, όχι να το κλάμα ενός τρομαγμένου παιδιού που θα παίζει σε αμείωτη ένταση μέχρι να βρείτε το πρώτο αναψυκτήριο όπου θα πρέπει να του αγοράσεις κάτι για να σταματήσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved