Εννοείται ότι ο ΜακΓκρέγκορ θα έριχνε στα squats τoν 5 μηνών γιο του

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον παλαβό Ιρλανδό.

Στο άκουσμα της είδησης δεν νιώθεις και καμιά έκπληξη: για τον ψυχάκια τον Κόνορ ΜακΓκρεγκορ μιλάμε. Προφανώς, θα έκανε προπόνηση στο γιο του. Τώρα, το γεγονός ότι ο γιος του είναι μόλις πέντε μηνών δεν φαίνεται να απασχολεί τον Ιρλανδό.

Εδώ που τα λέμε, αν το παιδί του ΜακΓκρέγκορ στους πέντε μήνες ετοιμάζεται για τα ριννκ, στους 14 μάλλον θα αρχίσει να πίνει ουίσκι (από αυτό του πατέρα του) και οι πρώτες κουβέντες που θα πει, όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα, δεν θα είναι «μαμά» ή «μπαμπά», αλλά κάποια Ιρλανδική βρισιά από αυτές θα έκαναν μια ντουζίνα μεθυσμένων Ιρλανδών να κοκκίνιζε από ντροπή.

«Μόλις μεγαλώσει ο γιος μου θα ασχοληθεί με τον αθλητισμό», δήλωσε σε συνέντευξή του στη Sun. «Εξάλλου, ο αθλητισμός είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει ένα παιδί. Για την ακρίβεια ήδη τον προπονώ και μάλιστα βρίσκεται πολύ μπροστά σε σχέση με το πρόγραμμα».

mac

Στη συνέχεια, ο ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε μερικά tips για την προπόνηση στα squat που κάνει ο γιός του. «Τον στηρίζω στα πόδια μου και έπειτα σηκώνω το πόδια μου ψηλά και τον αναγκάζω να πάρει θέση για squat, κρατώντας του σταθερά από τα χέρια».Περίφημα.

Φυσικά το καμάρι του Ιρλανδού για τον γιο του δεν σταμάτησε εκεί: «Πιστεύω ότι θα μεγαλώσω ένα χαρισματικό παιδί που θα πετύχει σπουδαία πράγματα στη ζωή του. Θα τον παροτρύνω να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, αλλά δεν θα τον πιέσω να πάει στην πυγμαχία. Αν το θελήσει θα είναι πολύ ευχάριστο, όμως αυτό θα είναι καθαρά δική του απόφαση».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved