Ο Μάρτιν μίλησε: Το 2019 το πρώτο spin off του Game of Thrones

Θα είναι ένα Prequel για την πιο συναρπαστική εποχή του Γουέστερος.

Τα κακά νέα είναι εδώ και καιρό γνωστά: η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα αργήσει λίγο. Για τέλη του 2018 με αρχές του 2019 τον υπολογίζει το HBO. Επίσης, θα ολοκληρωθεί σε μόλις έξι επεισόδια. Παρόλα αυτά, δεν θα μείνουμε για πολύ καιρό με τα συμπτώματα του μόνιμου στερητικού, καθώς μέχρι το τέλος του 2019 θα προβληθεί το ένα από τα πέντε spin-off της σειράς που σχεδιάζει να βγάλει το HBO. Ο Μάρτιν είναι κάπως πιο συγκρατημένος ως προς τον τελικό αριθμό των σειρών, όμως επιβεβαιώνει ότι σε δύο χρόνια από τώρα θα έχουμε τουλάχιστον ένα στον αέρα.

«Πιθανόν για δύο ή τρία spin off να γυρίσουμε πιλότους, ενώ ένα από αυτά ίσως προβληθεί το 2019 ή το 2020 και τα υπόλοιπα αργότερα, όταν εφόσον ανταποκρίνονται σε όσα εμείς θέλουμε», έγραψε σε post του στο Facebook. Ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να επαινέσει δημόσια τη συνεισφορά του Μπράιαν Κούγκμαν, ο οποίος θα αναλάβει το σενάριο του πέμπτου spin off.

«Αν οι Μπένιοφ και Βάις είναι οι βασιλείς του Γουέστερος, τότε ο Κούγκμαν είναι ο πρίγκηπας του Ντραγκονστόουν», σχολίασε σχετικά. Μάλιστα, ο Μάρτιν θα συνεργαστεί στενά με τον Κούγκμαν σε αυτό το 5ο spin off και για το λόγο αυτό ίσως να είναι το πρώτο που θα δούμε στις οθόνες μας.

Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο spin off είναι πως πρόκειται για ένα prequel που πιστεύω ότι θα ενθουσιάσει τους φανς των βιβλίων και θα τοποθετείται σε μία πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική ιστορική περίοδο του Westeros.

Βέβαια, η σχέση του Μάρτιν με το χρόνο είναι κάπως ιδιαίτερη, όπως θα έχεις καταλάβει, επομένως μην παίρνεις τοις μετρητοίς τις όποιες δεσμεύσεις του σε προθεσμίες και χρονοδιαγράμματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved