5 τίμια κόλπα για να μην τρέχεις και δεν φτάνεις κάθε πρωί

Κέρδισε χρόνο, διώξε το άγχος.

Εκτός από κάποιους υπέροχους χομπίστες που έχουν τη δυνατότητα να αράζουν και να ζουν από τα έτοιμα, οι υπόλοιποι ζούμε σε έναν θαυμαστό καινούργιο κόσμο με κάποια υπέροχα πραγματάκια: άγχος, πρέσα, πολύ δουλειά και αθηναϊκή καθημερίνοτητα με κίνηση και καθυστερήσεις.

Επειδή πολλές φορές τρέχουμε και δεν φτάνουμε το πρωί, με συνεπές αποτέλεσμα τα νεύρα μας να γίνονται σμπαράλια ήδη από τις 8 το πρωί από το άγχος, είπαμε να σου ψιθυρίσουμε κάποια τίμια τρικ για να μην τρέχεις και δεν φτάνεις το πρωί.

running in the morning

Αν τα ακολουθήσεις αυτά και χρόνο θα κερδίσεις και το άγχος σου θα καταφέρεις να σκοτώσεις (μέχρι ενός σημείου προφανώς, δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΕΣ λύσεις σε αυτό).

1. Ετοίμασε τα ρούχα σου από χθες

Πουκάμισο, παντελόνι, κάλτσες και παπούτσια έτοιμα από το προηγούμενο βράδυ γιατί αγουροξυπνημένος δε λέει να παιδεύεσαι και να χάνεις χρόνο

2. Το φαγητό της δουλειάς να είναι έσω έτοιμο

Σε τάπερ και στο ψυγείο. Το παίρνεις το πρωί και φεύγεις με τη μία. Αν είναι να κάτσεις εκείνη την ώρα να σερβίρεις με την τσίμπλα στο μάτι και ώρα σπαταλάς και κινδυνεύεις να τα κάνεις όλα χάλια στην κουζίνα.

3. Βραδινό ντους απαραίτητο

darth vader ukraine

Καταρχάς χαλαρώνεις και φεύγει η κούραση της μέρας. Και σε δεύτερο επίπεδο εξοικονομείς πολύτιμα λεπτά. Άσε που με το βραδινό ντους δε βγαίνεις φρεσκολουσμένος το πρωί με κίνδυνο να πουντιάσεις.

4. Βάλε το ξυπνητήρι μακριά

Αν είναι δίπλα σου. Θα το κλείσεις. Ή θα το βάλεις στο snooze πενήντα φορές. Και τα νεύρα σου σπάνε και στην ώρα σου δε θα είσαι στη δουλειά.

5. Φάε πρωινό αλλά κράτα το απλό

corn flakes

Όλοι γουστάρουμε αυγά μάτια, μπέικον και βάφλες αλλά που χρόνος; Επίσης καλά τα take away κρουασάν αλλά το πρωί χάνεις χρόνο στις ωρές. Κορν φλέικς να φας! Και καλά στην υγεία και γρήγορα! 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved