Μας γλεντάει η Σούκι

Η πιο διάσημη γάτα του κόσμου ζει όσα θα ζούσαμε σε 7 ζωές. 

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που άρχισε να κυκλοφορεί στην πιάτσα η ατάκα «τι να μου πεις κι εσύ ρε γατάκι;» ή «νιάου ρε γατάκι». Μια ατάκα που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται κατά κόρον από εκείνους που θέλουν να απευθυνθούν σε κάποιον με τρόπο απαξιωτικό. 

Πολλές γάτες σώπασαν όταν είδαν τη ράτσα τους να αποτελεί αντικείμενο χλευασμού στα στόματα των ανθρώπων. Κάποιες άλλες ψιθύρισαν μεν μερικά «επαναστατικά» λόγια, ωστόσο ήταν τόσο βαθιά χωμένες μέσα στο λαγούμι τους που κανείς ποτέ δεν τις άκουσε, κανείς ποτέ δεν τις πήρε στα σοβαρά. 

Όχι όμως η Suki. Όχι αυτή η γατάρα.

 

Canoe rides are better in the meowntains ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suki The Cat (@sukiicat) στις


Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολική η χρήση του υπερθετικού, αλλά άραξε στην γωνιά σου να σου εξηγήσουμε τι εστί Suki. Πρώτα απ' όλα, 276.000 followers στο Instagram κι άντε γεια. Θα έπρεπε εδώ να σταματήσουμε τα επιχειρήματά μας. Αλλά δεν είμαστε τέτοιοι, θα το συνεχίσουμε. 

Μιλάμε, ουσιαστικά, για μία σούπερ φέιμους γάτα Βεγγάλης, η οποία έχει κατακτήσει με την αξία της παραπάνω από τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούσαν. Κι αυτό διότι δεν είναι σαν τις υπόλοιπες που το μόνο που κάνουν είναι απλά να λουφάζουν ολοημερίς και να κάνουν τις καμπόσες στα αφεντικά τους. Είναι ένα μάχιμο γατόνι που παίρνει τα όρη και τα βουνά του Καναδά (όπου ζει) και βιώνει εμπειρίες που πολλοί άνθρωποι χρειάζονται 7 ζωές για να τα κάνουν. Και να σκεφτείτε πως ηSuki έχει άλλες 6, ενώ οι άνθρωποι μονάχα μία.  

Φήμες λένε πως πίσω από την περιπτωσάρα της κρύβεται κάποιος άνθρωπος που έχει πάει την τέχνη της φωτογραφίας σε άλλα επίπεδα, ωστόσο έχουμε την εντύπωση πως απλά κάποιοι τις διαδίδουν εσκεμμένα για να μειώσουν την αξία της Suki. 

Προτού την ακολουθήσεις στο Instagram, δες εδώ φωτογραφικά highlights που σου ετοιμάσαμε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved