Αυτή την επιστολή του Netflix θα τη λατρέψει καθε nerd του Stranger Things

Μαθήματα διαχείρισης κρίσεων από το αμερικανικό δίκτυο.

Πριν λίγο καιρό, σου είχαμε γράψει για αυτήν την καταπληκτική ιδέα που είχαν μερικοί τύποι στο Σικάγο να ανοίξουν ένα θεματικό μπαρ εμπνευσμένο από το Stranger Things. Για θυμήσου:

«Η διακόσμηση έχει φυσικά όλα αυτά τα memorabilia και τα μικροαντικείμενα, από επιτραπέζια, αφίσες μέχρι bmx, walkie talkie και οικιακές συσκευές, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει ένα ακριβές αντίγραφο εκείνου της κατασκευής με τα λαμπιόνια και τα γράμματα που είχε φτιάξει  η Τζόις για να επικοινωνεί με το γιο της, Μάικ, όσο εκείνος ήταν παγιδευμένο στο upside down».

Ωραία; Όχι και τόσο γιατί όλη αυτή η προσπάθεια έγινε χωρίς την συγκατάθεση του Netflix, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασε και ζήτησε από τους ιδιοκτήτες να το κλείσουν με συνοπτικές διαδικασίες. Αντί όμως να δείξει τα «δοντάκια» μέσω της τυπικής δικηγορικής οδού, αλλά με μια επιστολή που θα λατρέψει κάθε κολλημένος με τη σειρά και τα 80s εκεί έξω.

FB IMG 1503756100205

Διάβασε ολοκληρη την επιστολή του Netflix και θα καταλάβεις:

Danny and Doug,

Ντάνι και Νταγκ,

Το walkie-talkie είναι χαλασμένο, επομένως έπρεπε να σας γράψουμε αυτό το γράμμα. Μάθαμε ότι ανοίξατε ένα pop-up bar στη Logan Square. Δεν επιθυμούμε να μας πάρετε για εντελώς σπαστικούς και, πράγματι, γουστάρουμε πόσο πολύ αγαπάτε τη σειρά (και πού να δείτε τι θα παίξει στη δεύτερη σεζόν!), παρόλα αυτά δεν νομίζουμε ότι είχαμε συμφωνήσει για να ανοίξετε στο μπαρ –εκτός και αν έχουμε εγκλωβιστεί στο Upside Down.

Προφανώς έχετε ωραίες ιδέες και πλούσια φαντασία επομένως μπορείτε να αντιληφθείτε πόσο σημαντικό είναι για εμάς να έχουμε λόγο στο πώς οι φαν της σειράς έρχονται σε επαφή με τους κόσμους που χτίζουμε.

Δεν πρόκειται να σας κυνηγήσουμε όπως ο Dr Brenner, αλλά σας ζητάμε (1) να μην λειτουργήσει το μπαρ περισσότερες από 6 εβδομάδες και οπωσδήποτε όχι μετά το Σεπτέμβρη, και (2) την επόμενη φορά που θα θελήσετε να προβείτε σε αντίστοιχη ενέργεια να έχετε ζητήσει προηγουμένως την άδειά μας.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό ότι είστε σύμφωνοι με τα παραπάνω.

Αγαπάμε τους φαν μας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, ωστόσο πρέπει να ξέρετε ότι ο Demogorgon δεν συγχωρεί πάντα. Για αυτό, σας παρακαλούμε, μην μας αναγκάσετε να πάρουμε τηλέφωνο τη μαμά σας.

Οι ιδιοκτήτες δήλωσαν ότι θα ανταποκριθούν σε όσα ζήτησε το Netflix. Η ουσία πάντως είναι ότι μια ιστορία που θα μπορούσε να σήκωνε «σκόνη»  και «γκρίνια» λίγο πριν την πρεμιέρα του 2ου κύκλου λύθηκε με ένα κουλ και τρόπο.

Η δεύτερη σεζόν του Stranger Things θα είναι διαθέσιμη online από το Netflix στις 27 Οκτωβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved