Θα σφάξει το Κυνηγόσκυλο το Βουνό στην 8η σεζόν του Got;

Μια θεωρία που επιβεβαιώνει τις υποψίες μας.

Είναι τρομερό το πως ο Hound καταφέρνει να γίνεται συμπαθής στους θεατές του Game of Thrones –σε όλον τον πλανήτη με άλλα λόγια, αφού μόνο οι άτυχοι συνάνθρωποι μας που δεν έχουν τηλεόραση δε βλέπουν την σειρά.

Είναι άσχημος, κακόμορφος, βρώμικος, κάφρος, μάλλον ανήθικος, τρομερά μανουριάρης, οφελιμιστής μέχρι και δειλό θα μπορούσες να τον πεις για κάποιες σκηνές. Όπως την μάχη του Μαυροπόταμου στο King’s Landing, όπου σηκώνεται και φεύγει αφήνοντας σύξυλους τον Τύριον και το μισητό κωλοπαίδι που ακούει στο όνομα Τζόφρυ Λάννιστερ.

fuck the king

Βέβαια για αυτό φταίει η φωτιά. Την οποία φοβάται κυριολεκτικά όπως ο Διάβολος το λιβάνι. Όχι από κάποιο τερτίπι του αλλά για απτούς, πρακτικούς και εν τέλει φρικιαστικούς λόγους. Το μισό του πρόσωπο είναι καμένο. Γιατί ο αδελφούλης του ο Γκρέγκορ Κλεγκέιν, κατά κόσμον «Το Βουνό», του πάτησε τη μούρη πάνω στην ψησταριά όταν ήταν παιδιά.

Κι έτσι για αυτό το φριχτό συμβάν που του σημάδεψε το πρόσωπο και την ψυχή του δίνουμε όλοι άφεση αμαρτιών. Ιδιαίτερα τώρα που φαίνεται ότι έχει μπει στον δρόμο τον σωστό και είναι με τη μεριά των «καλών».

bromance san tor

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε, από τα λόγια του ίδιου του Σάντορ Κλεγκέιν, όπως τα εξομολογήθηκε στην Άρυα Σταρκ, πως ο big brother το έκανε αυτό επειδή τον βρήκε να παίζει με ένα παιχνίδι του.

Της είπε όμως όλη την αλήθεια; Για να τα σπάσουμε σε δεκαράκια ακολουθώντας τη συλλογιστική ενός χρήστη του reddit που εξέφρασε μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία.

Στο τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν τα αδέρφια συναντιούνται και ο Σκύλος λέει στο Βουνό πως αυτό που πάντα ήξερε: ότι θα είναι ΕΚΕΙΝΟΣ που θα του πάρει το κεφάλι. Να σου θυμίσουμε εδώ πως ο τύπος βλέπει οράματα μέσα στη φωτιά.

 hound mountain FIXED

Μήπως, λοιπόν, τα έβλεπε αυτά τα οράματα από μικρός; Ακολουθώντας αυτή τη λογική αφήγησης είναι πιθανόν τα πράγματα να εξελίχθηκαν ως εξής: ο μικρός Σάντορ, αφού έχει δει μέσα στις φλόγες το μέλλον, λέει στον Γκρέγκορ πως θα είναι εκείνος που θα τον σκοτώσει. Κι ο τελευταίος αποφασίζει να τον προλάβει και να του βάλει φωτιά λες και είναι κάποιο ενοχλητικό ζιζάνιο.

Δεν καταφέρνει να τον σκοτώσει, μεγαλώνει όμως και αντριεύει και θεριεύει. Διότι ξέρει ποιος θα είναι ο δολοφόνος του. Σε όλη του τη ζωή γνωρίζει πως μπορεί να τα βάλει με τους πάντες, να κάνει τα χειρότερα δίχως να χάσει από κανέναν αντίπαλο, να βγαίνει αλώβητος και ατιμώρητος από κάθε φρικαλεότητα που διαπράττει στις μάχες.

gregor clegane fuck off

Δεν είναι και πανέξυπνο το Βουνό άρα δε μας φαίνεται απίθανο να έχει πειστεί πως είναι άτρωτος απέναντι στα πάντα εκτός από τον αδελφό του. Όσο για τον «θάνατό» από τον Όμπερυν «Red Viper» Μαρτέλ στην 4η σεζόν, όπως είδες την σκαπούλαρε κι από αυτό. Έγινε ζόμπι αλλά δε δείχνει να τον πειράζει και πολύ –αφού ήδη τα  social skills του ήταν λίγο πολύ νεκρά.

MOUTAIN SHAPED

Με αυτά και με αυτά ας έρθουμε στο προκείμενο: ναι, όλα δείχνουν πως ο Σκύλος θα είναι ο νικητής στην επερχόμενη μάχη ανάμεσα στα αδέρφια Κλεγκείν με βάση τη συλλογιστική που ακολουθήσαμε. Κάτι που το γνώριζαν από μικρή ηλικία και οι δύο, απλά τώρα πια η προφητεία θα επαληθευτεί. Αν είναι μονάχα αυτή κι όχι κι άλλη μία που υποστηρίζει ότι ο Σάντορ θα είναι ήρωας που θα σώσει το Γουέστερος τελικά.

Πώς σου ακούγεται εσένα αυτό; Ξεδιαλύνει το τοπίο ή μήπως το μπερδεύει ακόμα χειρότερα; Γράψε μας τι πιστεύεις στα σχόλια!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved