Θες να μάθεις πως θα πεθάνουν οι χαρακτήρες του Got στην 8η σεζόν;

Σου βρήκαμε τον τρόπο. Μάλλον.

Έλα ας μην λέμε ψέματα μεταξύ μας, προφανώς ψοφάμε για να είμαστε οι πρώτοι που θα μαντέψουμε την επόμενη κίνηση στην σκακιέρα του Game of Thrones. Κι η αλήθεια είναι ότι κάνουμε φιλότιμες προσπάθειες για να γίνουμε grand master του παιχνιδιού.

Απλά πρέπει να το παραδεχθούμε, υπάρχουν κάποια αποκαΐδια εκεί έξω που μας κάνουν να μοιάζουμε με σκακιστές νηπιαγωγείου. Όπως αυτό ο χρήστης του Reddit, ο οποίος φαίνεται ότι ανακάλυψε ένα pattern το οποίο προοικονομεί τους θανάτους των χαρακτήρων.

image 1 gia got deaths

Όπως βλέπεις οι ήρωες πεθαίνουν με τον τρόπο που ίδιοι «διάλεξαν». Ο Νεντ Σταρκ έπαιρνε κεφάλια σαν δήμιος για να αποδώσει δικαιοσύνη και με τον ίδιο τρόπο έχασε το δικό του. Ο γερο-άρχοντας Φρέυ διέταξε να κόψουν τους λαιμούς των Σταρκ κι η Άρυα Σταρκ του έκοψε τον λαιμό για εκδίκηση. Η γιαγιά Ολένα Ταϊρέλ σκότωσε τον Τζόφρυ με δηλητήριο για να βρει και η ίδια δηλητηριώδες τέλος. Και πάει λέγοντας…

Μήπως λοιπόν μπορούμε να κάνουμε κάποιες αντίστοιχες αναγωγές αφού τα pattern δείχνει ότι λειτουργεί;

Η Νταινέρυς έχει σκοτώσει ένα κάρο κόσμο με τους δράκους της, με συνεπές αποτέλεσμα να παίζει ψηλά η πιθανότητα να σκοτωθεί από τον παγόδρακο του Night’s King. Ο Τύριον σκότωσε τον πατέρα του με μια βαλίστρα, ως εκ τούτου κινδυνεύει και αυτός από το ίδιο όπλο. Η Σέρσεϊ τίναξε το μισό King’s Landing στον αέρα, άρα ίσως και εκείνη πεθάνει με μια φαντασμαγορική έκρηξη. Μπορούμε να συνεχίσουμε επ΄άπειρον αλλά σε λυπόμαστε.

skata kai aposkata kai asetylini

Πως σου φαίνεται εσένα αυτή η θεωρία; Μήπως έχεις να προσθέσεις κάποιους πιθανούς θανάτους στη λίστα, ως άλλη Άρυα που τους απαγγέλει πριν κοιμηθεί, φίλε αναγνώστη;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved