Τελικά, ζει ή πέθανε ο Τόρμουντ;

Σου έχουμε μια λεπτομέρεια που αποκαλύπτει την αλήθεια.

Ωραίοι οι ιππότες, μούρλια οι βασίλισσες, καλή φάση οι πειρατές αλλά για όσους καήκαμε με Game of Thrones, ελέω Game of Thrones και της κινηματογραφικής μεταφοράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, για άλλου είδος χαρακτήρα χτυπάει η καρδούλα μας. Για τους Βάρβαρους, κι ίσως έχουμε τον Κόναν να ευχαριστούμε για αυτό.

conan barbar

Μιλώντας για άγριους τύπους που φοράνε γουναρικά λοιπόν, μάλλον ο πιο συμπαθητικός από αυτούς που μας έχει δείξει η αγαπημένη μας σειρά είναι ο Tόρμουντ. Ο κοκκινογένης κάφρος με την τεράστια καρδιά. Που διψάει για μάχες, ελευθερία και την Μπριέν, την «ξανθομαλλούσα καλλονή».

Δυστυχώς αγνοείται η τύχη του και πολύ φοβόμαστε ότι θάφτηκε κάτω από μερικούς τόνους πάγου που έλιωσε ο Ζόμπι-Δράκοντας. Ακόμα και ο Kristofer Hivju, ο ηθοποιός που τον υποδύεται, δεν ξέρει τι πραγματικά μέλλει γενέσθαι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Hollywood Reporter. Αλλά για μισό λεπτό. Μήπως, τελικά, είναι ακόμη ζωντανός και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

tormund 2

Γιατί αν δει κανείς την τελευταία σκηνή του φινάλε της σεζόν, ξανά και ξανά, θα παρατηρήσει ότι κάποιοι τύποι στέκονται στην κορφή του τείχους. Τουλάχιστον τους μέρους που δεν καταποντίστηκε.

Εκεί ψηλά στη φωτογραφία δεξιά υπάρχουν κάτι κουκίδες που μας αναπτερώνουν τις ελπίδες. Το παλικάρι μας φαίνεται ότι πρόλαβε να ανέβει στα πιο ψηλά πατώματα και να ξεφύγει από την καταστροφή. Θα ήταν υπερβολή να γλυτώσει από τη μάχη στην παγωμένη λίμνη την τελευταία στιγμή, για να βρεθεί θαμμένος σαν χιονάνθρωπος σε χιονοθύελλα, έτσι δεν είναι;

Άλλωστε, όπως μας έχει αποδείξει, το Game of Thrones κανένας δεν είναι νεκρός στο Westeros αν πρώτα δε δούμε το πτώμα του. Αν τώρα παρόλα αυτά ακόμα αμφισβητείς τα ευρήματά μας, μπορείς να τσεκάρεις το παρακάτω βιντεάκι που στα εξηγεί ωραία. Και αποδεικνύει περίτρανα πως ο Τόρμουντ ζει και βασιλεύει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved