Σκάλωμα: Έτσι θα ήταν το Game of Thrones αν εξελισσόταν το 2017

Ανατριχιάσαμε λιγάκι με το βίντεο, η αλήθεια είναι.

Πάπαλα το Game of Thrones και δεν σας κρύβω πως ήδη έχουν βαρέσει τα στερητικά. Να δούμε πώς θα την παλέψουμε μέχρι τα τέλη του 2018 (ή αρχές του '19) που λέγεται ότι θα ξανασκάσουν στις οθόνες μας άπαντες εκτός του Μικροδάχτυλου (κανένα RIP). Ήδη ακούγονται διάφορα για spin offs που ετοιμάζονται, με πολλούς να κάνουν λόγο ότι η επικρατέστερη εκδοχή θα έχει να κάνει με την αποτύπωση των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Ρόμπερτ Μπαράθεον.

Ωραία και καλά όλα αυτά και μακάρι να μετουσιωθούν σε πραγματικότητα, αλλά εδώ δεν ήρθαμε να μιλήσουμε για την προϊστορία όλων όσων βλέπουμε στην αγαπημένη μας σειρά, αλλά για το μέλλον της. Και δεν είναι το βραχυπρόθεσμο, όλα εκείνα δηλαδή που αναμένουμε να δούμε γύρω από τη σύγκρουση με τους νεκρούληδες και τη στάση της Σέρσεϊ απέναντι στους συνασπεσμένους (κι καψουρεμένους) Σνόου-Ντενέρις, αλλά το μακροπρόθεσμο. Το πολύ μακροπρόθεσμο, για να είμαι ακριβής.

Όπως, ας πούμε, την μετεξέλιξη των οικογενειών και την παρουσία τους εν έτει 2017. Πώς θα ήταν οι Σταρκ, οι Λάνιστερ, οι Ταργκάρυεν και οι υποδέλοιπες οικογένειες αν ζούσαν σήμερα; Παρανοϊκό ε; 

Για ρίξε μια ματιά εδώ: 


Τρελό; Ένας Λάνιστερ πρωθυπουργός να απευθύνεται στον κοσμάκη λέγοντάς του «Πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα πέρα από το Τείχος»; Το ίδιο το Τείχος να δεσπόζει δίπλα από έναν αυτοκινητόδρομο στο 0:22; Ο Σιδηρούν Θρόνος να αποτελεί μουσειακό έκθεμα που τον χαζεύουν οι επισκέπτες; Ένας τύπος με μάτια α λα White Walker να ξυπνάει στο κρεβάτι του κι ένα στιγμιότυπο με τον Τιτάνα του Μπράαβος να στέκεται μισογκρεμισμένος από την πάροδο των ετών δίπλα σε ανεμογεννήτριες;

 

 

Ακόμα πιο κουλή από το ίδιο το τρέιλερ είναι η είδηση ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι κάποια επιβεβαιωμένη χολιγουντιανή παραγωγή που ετοιμάζει το «Game of Thrones 2017» αλλά μια δημιουργία του γιουτιουμπικού καναλιού «Westeros the Series». Φήμες λένε πως η έμπνευση ανήκει στον Γερμανό τηλεπαρουσιαστή Jan Bohmermann (ναι, είναι ο ίδιος που είχε δημιουργήσει το «V fof Varoufakis») και παρά το γεγονός ότι η μυστήρια προέλευσή του δεν λέει να ξεκαθαριστεί, το γκελ που έχει κάνει στον κόσμο ίσως θα έπρεπε να κινητοποιήσει τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να τρέξουν για να δώσουν σάρκα και οστά σε μια ούτως ή άλλως σκαλωματική ιδέα. 

Διαφωνείτε; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved