Ω ναι! Πετάξαμε ακριβώς πάνω από το Τείχος του Game of Thrones

Νταξ, όχι εμείς, ένα drone.

Έμελλε με αυτό να κλείσει το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν, δείχνοντας τον White Walker να φωνάζει στον ζομποδράκο «Ηλία ρίχ' το!» κι εκείνος να υπακούει τυφλά, ανοίγοντας πλέον το πολυπόθητο πέρασμα για τους νεκρούληδες προς τον Νότο.

Α, ξέχασα να σου πω πως αυτό το άρθρο έχει SPOILER, οπότε αν δεν έχεις δει ακόμα το επεισόδιο, καλό είναι να έχεις το νου σου γενικά. 

Με το άγχος, λοιπόν, μήπως ο Τόρμουντ ανοίξει την αυλαία του 8ου κύκλου σωριασμένος μέσα στα χαλάσματα από τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο Βισέριον, το Τείχος αποτελεί πλέον παρελθόν κι ας μας προσέφερε ένα κάρο αναμνήσεις: εκεί νεκραναστήθηκε ο Σνόου, από εκεί πέρασαν μια σειρά από πρόσωπα που πλέον έχουν αποδημήσει εις Κύριον (του Φωτός), εκεί είδαμε τη μάχη με τους Άγριους, εκεί είδαμε την Ίγκριντ να σκαρφαλώνει και να αφήνει την ψυχούλα της. Αφήνουμε ένα μακρόσυρτο «ααααχ» να κυλήσει και συνεχίζουμε στο θέμα μας. 

Το Τείχος δεν υπάρχει πια και στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ. Υπήρξε όμως η τοποθεσία που έλαβαν χώρα τα γυρίσματα κι αυτή βρίσκεται κάπου στην εξωπραγματικότητα της Ισλανδίας. Πιο συγκεκριμένα, στον παγετώνα Solheimajokull, όπου μια τρελοπαρέα είπε να σκαρφαλώσει για να τσεκάρει τι παίζει στην περιοχή.

Τέλος οι λέξεις, σειρά έχει το play και το άνοιγμα των ηχείων.

Close


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved