«Έξω οι ξένοι από την Ιταλία!»

Η αμήχανη στιγμή που ο Σάμιουελ Τζάκσον και ο Μάτζικ Τζόνσον τρώνε ρατσιστικό πέσιμο στη γείτονα χώρα.

Ό ένας έχει παίξει σε περισσότερες από 100 χολιγουντιανές ταινίες. Ο άλλος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μπασκετικούς θρύλους όλων των εποχών.

Στην κωμόπολη Φόρτε ντέι Μάρμι της Ιταλίας, όμως, ο μήνας έχει 9...

Δεν εξηγείται αλλιώς που τα παλικάρια σε εκείνη την βορειοδυτική γωνιά της Ιταλικής χερσονήσου, δεν γνώριζαν τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον Μάτζικ Τζόνσον, δύο από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες που έχουν αναδειχθεί στο χώρο του αθλητισμού και της 7ης τέχνης. Απέδειξαν μάλιστα με την άγνοιά τους πως η τελευταία ταινία που είδαν στο σινεμά ήταν το «Il Conformista» του Bernardo Bertolucci το μακρινό 1970 και πως οι γνώσεις τους περί των αθλητικών εξαντλήθηκε στο πέρασμα του Ντιέγκο από τους νότιους συμπατριώτες τους, καθώς πέρασαν τους δύο σούπερ σταρ για μετανάστες που... τρώνε τα λεφτά των Ιταλών πολιτών ψωνίζοντας από μαγαζιά με πανάκριβες μάρκες. 

Το σκηνικό έγινε γνωστό πριν από μερικές ώρες, όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία των δύο αυτών υπερ-τυπάδων να αράζουν και να λιάζονται σε ένα παγκάκι της συγκεκριμένης κωμόπολης, αφού προηγουμένως έχουν επιδοθεί σε ανελέητο shopping therapy. 

Τα «πατριωτικά» αντανακλαστικά πολλών Ιταλών πήραν φωτιά αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση αυτού εδώ του τρολοπόστ από τον Ιταλό κωμικό Luca Bottura

«Με τους πόρους της Boldrini ψωνίζουν στο Forte dei Marmi, Prada με τα δικά μας 35 ευρώ. Μοιραστείτε αυτή την φωτογραφία αν είστε έξαλλοι», αναφέρει το meme κάτω από το οποίο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να καταγγείλουν τους δύο μαύρους μετανάστες που «επωφελούνται από τα 35 ευρώ που αποδίδει το κράτος καθημερινά για κάθε πρόσφυγα». 

Τα βλέπεις Γιάννη Αντετοκούνμπο; Υπάρχουν και χειρότερα. Υπάρχουν και χειρότεροι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved