Θεούλης βιάστηκε λιγάκι παραπάνω να ξεκινήσει τις διακοπές του

Και βούτηξε στη θάλασσα με το αμάξι του.

Είναι Αύγουστος και δεν την παλεύεις μία στη δουλειά. Τελικά μετά πολλά και αφού έχουν παιχτεί παρεξηγήσεις για τις άδειες, καταφέρνεις να πάρεις 3 μέρες (μόνο) και να τις κολλήσεις με του σουκού για κάνεις πενταήμερο. Δεν προλαβαίνεις όμως να φύγεις από το προηγούμενο βράδυ γιατί έπαιξε ένα σκάλωμα στο γραφείο και έμεινες μέχρι αργά.

Καταφέρνεις με τα πολλά να μπεις στο πρώτο πρωινό φέρι μποτ για τον αγαπημένο σου προορισμό. Δεν κρατιέσαι! Σκέφτεσαι τους κολλητούς, τα μπαρ, τα ξενύχτια, τα κορίτσια, τους τρικούβερτους ύπνους που θα ρίξεις. Από την αγωνία σου να βγεις πρώτος έξω και να πατήσεις στο νησί, μένεις μέσα στο αμάξι σε όλο το ταξίδι για να είσαι έσω έτοιμος να πεταχτείς πρώτος.

c2fde02232dbd6cb32ea92a1df6c4ada

Μέχρι εδώ καλά, σε όλους μπορεί να συμβεί. Είτε ετοιμάζεσαι για τη Σύρο είτε ετοιμάζεσαι να ξεχυθείς στους δρόμους της Κριμαίας. Για μισό λεπτό, ποια Κριμαία;

Ναι, στην Κριμαία της Ρωσίας, εκεί ο σημερινός μας ήρωας αποφάσισε να ανέβει πάνω σε ένα φέρι μποτ με το αμάξι του. Και να βιαστεί λιγάκι παραπάνω. Να πατήσει γκάζι πριν δέσει το καράβι. Και να βουτήξει στη θάλασσα με τη μούρη ο Θεούλης.

Ευτυχώς, όπως μαθαίνουμε από τα διεθνή πρακτορεία ο ανυπόμονος τυπάς είναι σώος και αβλαβής. Ε ρε τι κάνουνε οι άνθρωποι για λίγο παραπάνω διακοπές θα πούμε εμείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved