Όλη η ιστορία του GoT σε έναν πίνακα τιτανοτεράστιων διαστάσεων!

Άμα είναι μερακλής ο καλλιτέχνης…

Είσαι μία χώρα με Μεσαιωνική Παράδοση και θες να την διαφημίσεις. Τι κάνεις; Βγάζεις μπροσούρες βαρετές και φυλλαδιάκια που φέρνουν χασμουρητό ακόμα και σε ιστοριοδίφες; Όχι, όχι αγαπητά παιδάκια μου· αυτό που σκέφτηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία κάνεις.

Δίνεις σε κάποιον βαρβάτο καλλιτέχνη που το έχει κάποια λεφτά και του λες: «ζωγράφισε (ή πιο σωστά κάτσε να πλέξεις) τώρα μία ταπισερί τιτανοτεράστιων διαστάσεων όπου θα απεικονίζεται όλη η ιστορία του Game of Thrones από το πρώτο λεπτό του πρώτου επεισοδίου της πρώτης σεζόν».

p0tfvui0epasquomowo3

Μάλιστα του εξηγείς πως δεν πρέπει να σταματήσει να παρακολουθεί τη σειρά γιατί θες μετά από κάθε επεισόδιο να συνεχίζει το έργο του. Και επειδή είναι μερακλής δε σε στέλνει στο διάολο. Αντίθετα κάθεται εκεί, πιστός και τίμιος, και σκαλίζει σκηνή τη σκηνή, σεκάνς τη σεκάνες, πλάνο το πλάνο τις σημαντικότερες στιγμές του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού προϊόντος του καιρού μας.

Και δεν τον αφήνεις έτσι, του δίνεις και χώρο να εκθέσει τη θεάρεστη δουλειά του σε Μουσείο του Μπέλφαστ. Παίρνεις δηλαδή μια μεσαιωνική ιδέα, αφού η ταπισερί του Bayeux που απεικονίζει την εισβολή των Νορμανδών στην Αγγλία είναι η πιο διάσημη όλων των εποχών, και τη φέρνεις σε GoT μέτρα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved