Το Star Wars Hotel θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο Westworld

Ένα γαλαξιακό ξενοδοχείο με ξεχωριστά σενάρια για τους καλεσμένους του.

Όταν ακούσαμε ότι η Disneyland ετοιμάζει καινούργιο θεματικό πάρκο για το Star Wars, λίγο έλειψε να βάλουμε τα κλάματα σαν μικρά κοριτσάκια. Σε γενικές γραμμές ό,τι και αν έχει να κάνει με το Star Wars, το αγαπάμε επειδή θέλουμε να έχουμε διαδραστικότητα με αυτό. Και η Star Wars Land είναι μία καλή ιδέα. Αλλά όχι η τελευταία.

ahhhhh1

Η Disney μεταξύ άλλων, ετοιμάζει για τον κοσμάκη ένα ξενοδοχείο το οποίο θα σε βάλει για τα καλά στον κόσμο του Star Wars. Και δεν εννοούμε μόνο για τα ρουχισμό και το ντεκόρ, αλλά και για το γεγονός ότι ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές θα είσαι εσύ. Ο κάθε ένοικος θα έχει ένα ξεχωριστό δικό του στόρι, στο οποίο θα συμμετέχουν ηθοποιοί. Εκεί δηλαδή που θα τα πίνεις με τον Luke Skywalker, θα έρχεται το προσωπικό να σου πει πως οι Sith απήγαγαν το κορίτσι σου. Και φυσικά καλείσαι να επέμβεις και να σώσεις την ημέρα.

ahh2

Δεν ξέρουμε αν η φάση εξελιχθεί στο μέλλον σε Westworld, όπου θα χρησιμοποιούν ρομπότ για τις ανάγκες των επισκεπτών, αλλά με βάση όσα έχουμε δει καλύτερα να μην το δοκιμάζουν.

Όσο για το ξενοδοχείο, κανείς δεν έχει ακόμη εικόνα για το πότε θα είναι έτοιμο ή πότε θα ξεκινήσουν οι κατασκευές του. Ξέρουμε όμως πως η διαμονή θα κοστίζει πολλά χιλιάδες δολάρια. Υπομονή λοιπόν. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved