Τούτο εδώ το μπαουλόμπαρο κοστίζει 19.500€

Μάταια προσπαθούμε να καταλάβουμε το γιατί. 

«Κοριτσάρα μου, σου είναι εύκολο να μου βάλεις λίγο τσίπουρο από το μπαουλόμπαρο;»

«Ρε συ Θανάση πόσες φορές θα σου το πω! Μη βάζεις μπουκάλια με τσίπουρο σε αυτό το μπαρ! Πήγαμε και δώσαμε 19.500 ευρώ για να πίνεις Τυρναβίσια ποτά; Δηλαδή, έλεος κάπου και ίου!»

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι μια υποθετική συνομιλία σε μια βίλα των βου-που ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που εντυπωσιάστηκε από αυτό το χειροποίητο κάτι σαν μπαρ, κάτι σαν μπαούλο, κάτι σαν ντουλάπα που η αξία του -για κάποιο ανεξήγητο λόγο- ανέρχεται στο αστρονομικό (για τη χρηστικότητά του) ποσό που διάβασες παραπάνω. 

fdsdfs

 
Σε κάθε περίπτωση, τόσο κάνει και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα μυαλά εκείνων που δημιούργησαν με ξύλο και με δέρμα αυτήν την κινούμενη μπάρα, η οποία εκτός από τις 15 θέσεις που έχει για να τοποθετείς τα μπουκάλια από τις ετικέτες κρασιού της αρεσκείας σου, έχει και όλα εκείνα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να φτιάξεις τις ποτάρες και τις κοκτεϊλάρες που θα σου χρειαστούν για να ξεχαστείς και να ξεχάσεις το ποσό που έδωσες. 

sdfdfs

Αν βέβαια η στιχομυθία του προλόγου δεν σου φαίνεται και τόσο ουτοπική, μπορείς να ρίξεις μια ματιά για τα υποδέλοιπα εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved