Το σολάριουμ στον άνδρα δεν το αγάπησε καμιά

Μια συντάκτρια αποκαλύπτει τέσσερις θανατηφόρα μετροσέξουαλ συνήθειες.

Για όλα φταίε ο David Beckham στα ‘00s. Ναι πολλές πίνουμε νερό στο όνομά του, αλλά την αλήθεια θα την πω. Διότι τον περιποιημένο άνδρα και αυτόν που φροντίζει για την περιποίησή του πολλές αφαπησάμε, τον μετροσέξουαλ όμως καμία. Και αν φέρνεις στον Becham κάπως παλεύεται. Αλλά εικάζω ότι δεν φέρνεις (κι ας σου λέει η μανα σου το αντίθετο).

Επομένως, ακολοθούν μερικές σοβαρές ενδείξεις καραμπινάτο μετροσεξουαλισμού βαριάς μορφής, που καλό είναι να μην συμβαίνουν.

Η μάστιγα του σολάριουμ

Το χειμώνα είμαστε ασπρουλιάρηδες σαν μαρμαροκολώνες και το καλοκαίρι μαύροι. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε οι περισσότεροι να είμαστε. Και ναι, καταλαβαίνω να θέλεις κι να αποκτήσεις σταρένια επιδερμίδα γιατί δείχνεις πιο όμρφος και γοητευτικός, όμως δεν καταλαβαίνω την εμμονή με το σολάριουμ. Δηλαδή η ξαπλωστρα/ψάθα στην παραλία τι έχουν; Οι ρακέτες ή ένα κανονικό θαλάσσιο σπορ (πχ. σερφ;);Το σολάριουμ ΔΕΝ είναι απαραίτητο εκτός πια κι αν έχεις φωτογράφιση για εσώρουχα. Αλλά τότε θα είσαι και μοντέλο -είσαι;  Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιερωτικό από την εικόνα ενός άντρα στο… θάλαμο της ντροπής. Γνώμη μου!

jhgjkhg

Η ολική αποτρίχωση

Είσαι άντρας και έχεις τρίχες παντού. Έχεις τρίχες ακόμα και εκεί που δεν χρειάζεται, αλλά τι να κάνουμε η Φύση είχε άλλα σχέδια για το φύλο σου. Είμαστε γυναίκες και έχουμε κι εμείς τρίχες, αλλά τις βγάζουμε, γιατί όσο να πεις το φόρεμα δείχνει καλύτερα με αποτριχωμένη γάμπα. Από την άλλη εσύ, επειδή δε φοράς φορέματα, δεν υπάρχει και κανένας λόγος να αποτριχώσεις τη γάμπα σου. Ούτε και στο στέρνο σου βασικά. Άντε την πλάτη -σε περίπτωση που θυμίζεις αρκουδάκι- και πολύ είναι. Το τριμάρισμα είναι ok, γιατί καταλαβαίνω την ταλαιπωρία, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Αλλά μέχρι εκεί. Λέμε όχι στο λείο ανδρικό δέρμα, για έναν και μόνο λόγο: Δείχνετε καλύτεροι αποτριχωμένοι σε σχέση με εμάς.

H μανία του shopping

Καταραμένο Sex & The City έχεις καταστρέψει γενιές και γενιές γυναικών, με αυτή την ψευδαίθηση ευτυχίας που προσφέρει η υπερκατανάλωση. Εσύ όμως γιατί θα πρέπει να έχεις 50 ζευγάρια παπούτσια και να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο να αγοράσεις νέο τζιν; Πάω στοίχημα ότι πέρυσι έβαλες και παπιγιόν -λάθος; Γενικά μπορείς να περιορίζεις τις στιλιστικές σου ανησυχίες στο ελάχιστο; Πίστεψέ με, είσαι πολύ πιο σέξι με ένα τζιν και ένα λευκό T-shirt από το να φορέσεις πουκάμισο με προβατάκια, τζιν με σκισίματα και ρεβέρ (Θεέ μου) και αθλητικά με λουλούδια. Εκτός αν είσαι ο Πάνος Καμμενος. Και το παιδί κάνει πάλι τα δικά του στο προφίλ σου στο Twitter, ανεβάζοντας γραβάτες με πέη.

 ryannnnnnn

Και, τέλος, αυτό με τα καλλυντικά… τι φάση;

Σου επιτρέπουμε να έχεις μια ενυδατική κρέμα και αυτό μετά τα 30. Αν το ντουλαπάκι σου στο μπάνιο έχει περισσότερα προϊόντα ομορφιάς από το δικό μου, τότε υπάρχει θέμα. Διότι είναι στάνταρ αυτά που χρειάζεσαι: κολόνια, ένα προϊόν για τα μαλλιά σου (μια πομάδα, έναν πηλό), ένα προϊόν για τα γένια σου (αν τα αφήνεις), after shave (αν ξυρίζεσαι) και τέλος. Τα υπόλοιπα 17 μπουκάλια σε τι χρησιμεύουν; Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος το νεσεσέρ σου να είναι πιο βαρύ από της καλής σου και δεν υπάρχει τίποτα πιο ανατριχιαστικό από το να ανταλλάσσετε καλλυντικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved