Το ΣΚ του Final 4, κάποιοι θα λοκάρουν το κορίτσι σου

Οι γυπαετοί που δεν σκαμπάζουν από αθλητικά πολλαπλασιάζονται αυτές τις μέρες.

Από όλους τους γυπαετούς, να φοβάσαι περισσότερο εκείνους που δεν σκαμπάζουν γρι από αθλητισμό! Ήταν αυτά τα παιδάκια που στο διάλειμμα του σχολείου τα έβλεπες να μην παίζουν ποτέ μπάλα με εσάς τους υπόλοιπους, να είναι πάντα ντυμένα στην… πένα και την ώρα που εσύ κυλιόσουν στη λάσπη του προαυλίου μαζί με τους συμμαθητές σου και σκοτωνόσασταν για το ποιος θα πιάσει την μπάλα ή το… κουτάκι της Coca Cola, αυτά, ατσαλάκωτα, μέσα στην κυρίλα, με γυρισμένη την πλάτη προς το γήπεδο, φλέρταραν με τη δική σου αγαπημένη!

Είναι αυτοί οι τύποι άντρα που δεν ασχολούνται καθόλου με το τόπι, δεν παίζουν, δεν βλέπουν, δεν συμμετέχουν σε τέτοιες συζητήσεις παρά μόνο όταν αφορά κάτι σπουδαίο, όπως το Euro 2004 και νοιάζονται μόνο να κατέβουν στους πανηγυσρισμούς για να γνωρίσουν τσικάκια.

ezgif.com resize

Ο πληθυσμός τους πολλαπλασιάζεται κάτι τέτοιες μέρες σαν αυτές του τρέχοντος Παρασκευοσαββατοκύριακου! Ως γνωστόν, υπάρχει το Final 4 και μάλιστα με τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι Παρασκευή και Κυριακή, από το απόγευμα και βράδυ, όλες οι καφετέριες, τα καφενεία, τα σπίτια θα ανδροκρατούνται από παρέες που θα έχουν στηθεί και καθηλωθεί μπροστά στις τηλεοράσεις βλέποντας τους τέσσερις αυτούς αγώνες. Τι σημαίνει αυτό; Μπαράκια/κλαμπάκια/ρακάδικα και όποια επιχείρηση εστιάσης δεν έχει οθόνη θα γυναικοκρατείται. Πεδίον δόξης λαμπρός για τους άμπαλους γυπαετούς. 

giphy 1

Σκέψου ότι την ώρα, ή πιο σωστά τις ώρες, και τις δύο μέρες, εσύ, ο κολλητός σου, ο συνάδελφός σου, ο ξάδερφός σου, ο ανιψιός σου θα βλέπετε Final 4, η κοπέλα σου, η κοπέλα του κολλητού σου, η κοπέλα του συναδέλφου σου, η κοπέλα του ξαδέρφου σου, η κοπέλα του ανιψιού σου και η… ανιψιά σου θα βρίσκονται έξω, πίνοντας αμέριμνα το ποτό τους, αλλά ο εκάστοτε μπακούρης θα την έχει λοκάρει.

giphy 2


Ο μπακούρης για το οποίο η λέξη ριμπάουντ σημαίνει «μια γκόμενα που είχα καβάτζα» και η λέξη ασίστ ότι «δεν μου αρέσει εμένα αυτή που μου την πέφτει, στην κάνω πάσα», η λέξη τάπα «χυλόπιτα», η λέξη κάρφωμα «σεξ», η λέξη τρίποντο «καλό σεξ», η λέξη backdoor «πίσω πόρτα μεταφορικά» και η λέξη συμπαίκτης «wingman». Αυτή είναι η μόνη ορολογία που γνωρίζουν τα μπακούρια που δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό και που όσο εσείς θα παθιάζεστε με το Final 4, αυτά θα προσπαθούν να πλησιάσουν την κοπέλα σας!

Σας έφτιαξα; Άντε, δείτε ματσάκι με την ησυχία σας τώρα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved