Και Σεφ και Σκορπιός δεν γίνεται!

ΑΣτρολογικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός για τους... «υπεράνω».

Αγόρια, πραγματικά, ποια είναι η φάση σας με τα ζώδια; Θέλω να πω, γιατί μόλις γίνεται μια σχετική αναφορά σε προβλέψεις, ωροσκόπους, ανάδρομους, σε Αφροδίτες και Ερμήδες, εσείς ξαφνικά το παίζετε πιο macho και από και από τον Πολ Νιούμαν στο «Μακρύ, καυτό καλοκαίρι»; Δηλαδή δεν τα κοιτάτε; Δεν τα διαβάζετε; Αλήθεια τώρα;  Και αν ισχύει αυτό, τότε γιατί όλες μα όλες εφημερίδες, που απευθύνονται κατά κανόνα σε άνδρες, έχουν καθημερινή στήλη με προβλέψεις; Να δεχτώ ότι δεν τα πιστεύετε, ότι τα κοιτάτε περιστασιακά ή ενημερώνεστε μόνο για θέματα που σας ενδιαφέρουν (ερωτικά, επαγγελματικά, αν οι πλανήτες είναι σωστά ευθυγραμμισμένοι για να πιάσετε το στοίχημα), αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν μπαίνετε καν στον κόπο να τα διαβάσετε.

Επειδή λοιπόν αντιλαμβάνομαι ότι είναι μια «ένοχη απόλαυση», που δεν θες να παραδεχτείς ότι έχεις, θα σου μιλήσω στη δική σου γλώσσα για ένα ζήτημα που δεν υπάρχει πιθανότητα να μην σε έχει απασχολήσει: τα επαγγελματικά. Δεν έχω μαγική σφαίρα για να ξέρω πότε και αν ποτέ θα πάρεις αύξηση ή αν θα σε φωνάξουν μέσα στην εβδομάδα για interview, έχω όμως μερικά καλά επιχειρήματα για να καταλάβεις λίγο καλύτερα ποια επαγγέλματα είναι αυτά που σου ταιριάζουν.

ΚΡΙΟΣ: Επιχειρηματίας! Μη με ρωτήσεις πάνω σε τι. Δεν έχει σημασία, αφού μέχρι να βάλεις μπροστά την επιχείρηση και να ξεμπερδέψεις με την Ελληνική γραφειοκρατία, θα έχεις αλλάξει γνώμη και θα την κλείσεις για να ανοίξεις μια άλλη. Όταν με το καλό βρεις τι θέλεις να κάνεις και δεν αλλάξεις γνώμη, φώναξε με για γραμματέα!

aries

ΤΑΥΡΟΣ: Τραπεζίτης! Όχι τραπεζικός καρδιά μου, αυτό είναι εύκολο. Τραπεζίτης θα γίνεις με δική σου τράπεζα. Γιατί? Είναι καλύτεροι οι άλλοι, οι άχρηστοι που έχουν δικές τους τράπεζες και τις φαλίρισαν? Από οικονομικά σκαμπάζεις, από αποταμίευση ξέρεις (τσιγγούνηηηηηηη), το χρήμα ξέρεις να το εκτιμάς, δεν βλέπω που θα κολλήσεις...

taurus

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τηλεοπτικός μαϊντανός και θα πληρώνεσαι με το κομμάτι. Θα εμφανίζεσαι δυο και τρεις φορές την ημέρα ως guest σε εκπομπές, για να μη σου πω ότι θα υπάρχουν μέρες που θα «παίζεις» και σε τρία κανάλια ταυτόχρονα! Θα έχεις δε, τόσο μεγάλο σουξέ, που θα γίνεις ο πιο αναγνωρίσιμος μαϊντανός και θα σου δώσουν και δική σου εκπομπή! «Bravo Δίδυμε»!

gemini

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εισοδηματίας! Εσύ παιδί μου είσαι ικανός να χτίσεις ολόκληρη αυτοκρατορία από πινάκιο φακής, το ξέρω! Έχεις τη γονιμότητα και τη δημιουργικότητα στο αίμα σου. Γι’ αυτό, πιάσε και φτιάξε τίποτα, να κάαααααααααααθεσαι και να εισπράττεις μετά για μια ζωή! Αμέεεεεεεεεεεεε...

cancer

ΛΕΩΝ: Γενικός Διευθυντής στα πάντα όλα και για τα πάντα όλα! Όχι παίζουμε, γατάκια. Τέλος. Δεν γράφω άλλο! Προσκυνήστε!

leo

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαιτολόγος! Θα έρχονται τα άλλα ζώδια με τα κιλά τα παραπάνω, θα τα περνάς γενεές δεκατέσσερις, θα τους δίνεις ένα ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΝ πρόγραμμα και θα τα βουρδουλιάζεις κάθε φορά που θα σπάνε τη δίαιτα. Θα τους τηλεφωνείς σε ανύποπτες στιγμές και θα τσιρίζεις στο ακουστικό «Φτύσ’ το! Φτύσ’ το, βλογημένη!» Προβλέπω, τρελό σουξέ και πολλές μηνύσεις. Who cares?

virgo

ΖΥΓΟΣ: Δικηγόρος αγορίνα μου, μη το παιδεύουμε πολύ! Όχι γιατί κόπτεσαι για την απονομή της δικαιοσύνης, αλλά γιατί να, ένα λέγειν, μια τάση στην εξευγενισμένη χλαπάτσα, την έχεις. Δολοφόνο να σου δώσουν να εκπροσωπήσεις, άγγελο με ματαιωμένα όνειρα από την σκληρή κοινωνία θα τον βαφτίσεις. Γι’ αυτό σου λέω. Αφού το χεις το πλαγιομετωπικό, τι το σκέφτεσαι;

libra2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πληρωμένος Δολοφόνος! Το ξέρω ότι θα το έκανες και τζάμπα, σα χόμπι βρε αδελφέ, αλλά έχεις κι εσύ λογαριασμούς να πληρώσεις. Σε καταλαβαίνω κι απομακρύνομαι διακριτικά. Χάρηκα για τη γνωριμία κι ελπίζω να μην τα ξαναπούμε.

scorpio

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επαγγελματίας υπερτυχερός του Τζόκερ, του Λόττο, κι ότι σου κάτσει, καλό είναι! Βάλε το Δία σου να δουλέψει για εσένα, κι εσύ άραξε κι απόλαυσε. Φυσικά κι όλοι θα σε μισούμε ομαδικώς, αλλά ταυτόχρονα θα σε έχουμε κι ανάγκη. Το σκέφτομαι και βγάζω καντήλες.

sagittar

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κροίσος! Κατά προτίμηση αυτοδημιούργητος και φυσικά ιδιοκτήτης της εταιρείας που θα είναι Γενικός Διευθυντής ο Λέοντας (μπου χα χα χα χα χα!!!). Υπάρχει Θεός τελικά!

capricorn

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χάκερ! Αφού το ‘χεις που το ‘χεις με την τεχνολογία, γιατί να δουλέψεις για το κατεστημένο? Διέλυσε το ηλεκτρονικό σύμπαν, κάντα όλα ρημαδιό, να εκτονώσεις το αντιδραστικό σου πνεύμα και μη ξεχάσεις να πλύνεις τα δοντάκια πριν πας για ύπνο, έτσι ομορφιά μου;

aquarius

ΙΧΘΥΣ: Εθελοντής και δωρητής στα πάντα! Εθελοντής αιμοδότης, δωρητής οργάνων, δωρητής σπέρματος, εθελοντής πυροσβέστης, εθελοντής εργαζόμενος. Προβλέπω να γίνεσαι περιζήτητος, να έχεις πλούσιο βιογραφικό, τρελή εμπειρία και μηδέν εισόδημα. Φρόντισε να έχεις Καρκίνο πατέρα, Αιγόκερω θείο, ή Τοξότη αδελφό. Διαφορετικά, μην στενοχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά... σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.

pisces

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved