5 GIFs για να λατρέψεις το Gran Turismo Sport

H νέα εποχή στα racing games είναι ήδη εδώ.

Θυμάσαι την πρώτη φορά που έπαιξες Gran Turismo στο Playstation; Ήταν καλοκαίρι του 1997 όταν πρωτογνωρίσαμε το αγωνιστικό game που έκανε πάταγο και που θεωρείται μέχρι σήμερα ένας από τους πιο πετυχημένους τίτλους που κυκλοφόρησαν για το Playstation. Και κάπου εδώ έρχεται το νεότερο καμάρι της σειράς.

Gran Turismo Sport Looks Achingly Realistic In New Images 272 vhufpl

Το Gran Turismo Sport βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε beta έκδοση, αλλά κάποιοι τυχεροί από την ιντερνετική κοινότητα της Sony, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα καλό test drive. Και μπορεί να είναι αλήθεια πως δεν είναι μόνο τα γραφικά που κάνουν το παιχνίδι, αλλά μετά από μία ματιά στα παρακάτω gifs που μοιράστηκαν με την κοινότητα οι χρήστες που το δοκίμασαν, αντιλαμβάνεσαι ότι ξεκινά μία νέα εποχή όσον αφορά τα γραφικά στα racing games.

 Gran Turismo Sport Looks Achingly Realistic In New Images 1550 gts1

Gran Turismo Sport Looks Achingly Realistic In New Images 1233 gcsagcasi

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των χρηστών, το νέο Grand Turismo Sport «τρέχει» σε Playstation 4 με 60fps στα 1080p. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα gifs που βλέπεις εδώ προέρχονται από κανονικό old classic PS4. Φαντάσου δηλαδή τι έχεις να δεις στην Pro έκδοσή του.

Gran Turismo Sport Looks Achingly Realistic In New Images 683 bhxahjbxaj

Gran Turismo Sport Looks Achingly Realistic In New Images 586 jacsjcakj

Τέλος, το καλύτερο νέο είναι πως θα κυκλοφορήσει προς το τέλος της χρονιάς και στην VR έκδοση. Ετοιμάσου να αισθανθείς όπως οι πρωταγωνιστές του Fast and The Furious.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved